טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ערב טוב, בת 21, שוקלת 52 ק"ג וגובהי 1.65 אני יודעת שהמשקל שלי תקין.. ולפי הBMI ברור לי שאני לא צריכה להרזות.. יש לציין שעד לפני חודשיים-שלושה שקלתי משהו כמו 47-48 ק"ג.. הורדתי את כמות הספורט שעשיתי וחזרתי לאכול דברים מתוקים (בכוונה כמובן.. כי אפשר להגיד שבאמת הייתי נראיתרזה מדיי!) היום אני מתעמלת בערך פעמיים בשבועכשאני מספיקה.. משהו כמו שעה ריצה..10 ק"מ.. אוכלת בבוקר 2 פריכיות עם קוטג, חצי עגבניהומלפפון (לפני שיוצאת לעבודה), עד לארוחת צהריים- תפוח או מללפון.. בצהריים ארוחה חמה (עוף/קציצות/דג) ופחמימה (אורז/תפוח אדמה/פתיתים), כשאני חוזרת הבייתה לקראת ערב אוכלת יוגורט ופרי נוסף.. בערב שוב כמו בבוקר 2 פריכיות אורז עם קוטג, מלפפון ועגבניה, מוסיפה לפעמים גם פלפל אדום, ביצהקשה/חביתה, בזמן האחרון חוטאת ואוכלת גם שוקולד חלב, כוס בייגלה.. אני יודעת שאני רזה אבל יש לי פתאום שוב "שומנים בצדדים.." שאנירוצה להוריד ולחטב את גופי.. מה עליי לשנות?? תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפעמים ישנם אזורים שאנו לא אוהבים ,את צריכה כמובן להמשיך לעסוק בספורט ולאכול תזונה בריאה ומגוונת וללמוד לאהוב את הגוף שלך ולקבל אותו עם החסרונות הקטנים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד