טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! בעלי הוא גבר בעל מבנה גוף קטן מאוד גובה 164 הוא בן 27 ושוקל 47 למרות שאני מכינה אוכל משמין וארוחות מלאות 3 פעמים ביום והוא אוכל די הרבה במקום להשמין הוא יורד במשקל עד כדי תת זונה (הוא סובל מקיבה רגישה ביותר, כל פעם שהוא אוכל משו שקצת מרגיז את הקיבה יש לו שילשולים תקופה ארוכה, הוא חווה התפרצות דלקתית של המעיים לפני כמה שנים שלא אובחנה אפילו בקולנסקופיה..) מה אפשר לעשות כדי לגרום לו להעלות במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במצב המורכב של בעלך, הפורום אינו המקום המתאים לייעץ. הוא צריך ייועץ פרטני על ידי תזונאי, רצוי עם רקע רפואי, אחרי שיקבל את כל הבדיקות הרלוונטיות ויבצע את התשאול המקובל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד