טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 27, 1.60מ' משקלי הוא 54 ק"ג. בעבר לאחר נסיונות רבים השתמשתי בתכנית ההרזיה של מרזי מורית, זו הדיאטה היחידה שבה הורדתי ממשקלי עד ל46 ק"ג. בתקופה האחרונה אני מנסה לרדת חזרה במשקל, ניסיתי כמעט הכל, פעילויות גופניות, דיאטניות, נטורופתית אך לצערי ללא כל הצלחה. היום אני שוקלת לרכוש ערכת הרזיה של רז קל (מתוך נואשות). האם יש משהו מוכח בנוגע לתכניות ההרזיה הללו? האם יתכן וישנה בעיה רפואית אשר אינה מאפשרת לי להוריד ממשקלי? אני כבר אובדת עצות, ניסיתי כל דבר אפשרי אך ללא הצלחה... כמו כן, אם יש לאחד המומחים דרך כל שהיא בה ניתן לפתור את הבעיה של חוסר היכולת לרדת במשקל אשמח מאוד לשמוע על כל המלצה או דרך טיפול. תודה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ההסבר הפשטני הוא שלא מתקיים מאזן אנרגיה שלילי, כלומר אינך שורפת יותר ממה שאת אוכלת. השאלה הפחות פשוטה היא למה. ישנן כמה אפשרויות: -את אוכלת (קלורית) יותר ממה שאת מעריכה. -תכנון הארוחות ותדירותן איננו נכון. -הפ"ג שלך איננה במינון מספיק. -הגוף שלך למוד דיאטות, דבר שגורם לירידה בקצב המטבולי (מומלץ איבחון) -תפקוד לא תקין של בלוטת התריס (תת-פעילות). בירור על ידי בדיקת דם פשוטה.
יכול להיות שילוב בין מספר סיבות הנ"ל. לא נראה לי שערכת הרזיה זו או אחרת תפתור את הבעיה, ובטח לא להרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד