עייפות ופחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ופחמימות
    עדי
    10/12/2011

מזה כשלושה שבועות אני בדיאטה מאוד מאוד דלה בפחמימות (בה ישנן ימים עם 2 כפות פחמימה מרוכבת וישנם ימים בלי פחמימות כלל).

באופן מפתיע, אני לא מרגישה חלשה כלל, אך ללא ספק אני עייפה יותר מיתר הזמן. האם ייתכן כי יש קשר בין השנים?

כמו כן, רציתי לדעת מהו הסף התחתון של הקלוריות אשר עלי לאכול כדי לא למנוע ירידה ולהכניס את גופי לסטרס. גובה: 163, משקל: 56, מעונינת לרדת 3-4 קג.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות ופחמימות

הוספת תגובה

• עייפות ופחמימות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    11/12/2011

צמצום בפחמימות יביא בסופו של דבר לחולשה. מה הסף של קלוריות זה משהו שצריך למדוד, אבל גם כאשר בבדיקות הסף נמוך קיצונית, אני לא מוכן שהמטופלים שלי יצרכו פחות מ-1200 קלוריות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך, המינימום

עדי
    11/12/2011

כלומר שאם תקופה לא קצרה צריכת הקלוריות היומית שלי עמדה על בסביבות ה800, ואני מבצעת פעילות גופנית במשך 3-4 שעות בשבוע, וכעת אני אעלה את הצריכה הקלורית, יש סיכוי שזה בעצם יעזור לי לרדת במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו