טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מאוד לא ממולץ לעשות דיאטות קיצוניות ,מכיוון שהן הורסות את האיזון הטבעי של הגוף ולאחר מכן כשתרצי לחזור לאכול כמות קלוריות סבירה תעלי מהר במשקל ויתכן אף יותר מהמשקל המקורי .
ההמלצה לירידה במשקל בדיאטה מאוזנת היא בין חצי קילו לקילו בשבוע ולא יותר.
כמובן שאנ יממליצה לך לקחת יעוץ אצל דיאטנית ולעשות דיאטה בריאה ומבוקרת
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את לא מציינת נתונים (גיל, גובה, משקל), אבל בהנחה שיש ממה לרדת, הקצב שאת מציעה הוא מתון ובריא בהחלט. חשוב שתאוכלי תפריט מאוזן ומגוון לפי עקרונות התזונה הנכונה שישביע אותך ותבצעי פעילות גופנית סדירה. רצוי שעה ביום אירובי ופעמיים-שלוש בשבוע אימוני התנגדות לשימור מסת השריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגובהה שלי הוא 1.70 אני שוקלת כרגע 66.5 ואני רוצה לרדת ל58 עד התאריך 20.4.12 זה אפשרי? התפריט שהתחלתי הוא בוקר 2 פרכיות פלוס חצי קופסאת קוטג' 3 אחוז ביניים יוגורט צהרים עוף +או לחם רגיל או 2 לחם קל ארוחה מנחה[לפני אימון בחדר כושר]חטיף בריאות עד 100 קל וערב או יגורט או 1 לחם [או 2 קל ] +ביצה קשה עם מריחה קלה של גבינה על הלחם זה תפריט בריא ? אני בכוונה לא אוכלת אורז או פסטה מלאה כי אני לא אוהבת אני לא אעלה אח"כ עם תפריט כזה נכון?! ותודה רבה רבה אני הרבה פה באתר ואתם נורא עוזרים לי
בהעדר עודף של ממש ואם זאת לא הדיאטה הראשונה, הירידה בד"כ יותר איטית, אך 8 ק"ג תוך 4 חודשים זה מציאותי. את צריכה לשפר את התפריט שלך, וגם להקפיד על לפחות שעה אירובי כל יום וגם אימוני התנגדות כמוצע קודם. הצעות שיפור התפריט:
בוקר: גם פילפל אדום צהריים: סלט ירקות מגוונים כמנה ראשונה. העוף ללא עור ושומן. לפחות פעמיים בשבוע דג טרי איכותי צלוי או מבושל ללא רוטב (במקום עוף). הלחם מחיטה מלאה, מדי פעם ירקות מבושלים במקום לחם.
ארוחת מנחה: לא כל יום חטיף, יש לגוון עם פרי.
ערב: גם ירקות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד