שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מירי
    16/12/2011

האם אפשרי לרדת 10 קילו ב4 וחצי חודשים? כמובן עם הרבה ספורט ותזונה נכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    16/12/2011

מאוד לא ממולץ לעשות דיאטות קיצוניות ,מכיוון שהן הורסות את האיזון הטבעי של הגוף ולאחר מכן כשתרצי לחזור לאכול כמות קלוריות סבירה תעלי מהר במשקל ויתכן אף יותר מהמשקל המקורי .

ההמלצה לירידה במשקל בדיאטה מאוזנת היא בין חצי קילו לקילו בשבוע ולא יותר.

כמובן שאנ יממליצה לך לקחת יעוץ אצל דיאטנית ולעשות דיאטה בריאה ומבוקרת

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אהרון רזון
    16/12/2011

את לא מציינת נתונים (גיל, גובה, משקל), אבל בהנחה שיש ממה לרדת, הקצב שאת מציעה הוא מתון ובריא בהחלט. חשוב שתאוכלי תפריט מאוזן ומגוון לפי עקרונות התזונה הנכונה שישביע אותך ותבצעי פעילות גופנית סדירה. רצוי שעה ביום אירובי ופעמיים-שלוש בשבוע אימוני התנגדות לשימור מסת השריר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מירי
    17/12/2011

הגובהה שלי הוא 1.70 אני שוקלת כרגע 66.5 ואני רוצה לרדת ל58 עד התאריך 20.4.12 זה אפשרי? התפריט שהתחלתי הוא בוקר 2 פרכיות פלוס חצי קופסאת קוטג' 3 אחוז ביניים יוגורט צהרים עוף +או לחם רגיל או 2 לחם קל ארוחה מנחה[לפני אימון בחדר כושר]חטיף בריאות עד 100 קל וערב או יגורט או 1 לחם [או 2 קל ] +ביצה קשה עם מריחה קלה של גבינה על הלחם
    זה תפריט בריא ?
    אני בכוונה לא אוכלת אורז או פסטה מלאה כי אני לא אוהבת
    אני לא אעלה אח"כ עם תפריט כזה נכון?!
    ותודה רבה רבה אני הרבה פה באתר ואתם נורא עוזרים לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואני בת 19

מירי
    17/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקלך תקין

אהרון רזון
    17/12/2011

בהעדר עודף של ממש ואם זאת לא הדיאטה הראשונה, הירידה בד"כ יותר איטית, אך 8 ק"ג תוך 4 חודשים זה מציאותי. את צריכה לשפר את התפריט שלך, וגם להקפיד על לפחות שעה אירובי כל יום וגם אימוני התנגדות כמוצע קודם.
    הצעות שיפור התפריט:

בוקר: גם פילפל אדום
    צהריים: סלט ירקות מגוונים כמנה ראשונה.
    העוף ללא עור ושומן. לפחות פעמיים בשבוע דג טרי איכותי צלוי או מבושל
    ללא רוטב (במקום עוף). הלחם מחיטה מלאה, מדי פעם ירקות
    מבושלים במקום לחם.

ארוחת מנחה: לא כל יום חטיף, יש לגוון עם פרי.

ערב: גם ירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך !

מירי
    17/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו