מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    קוראל
    19/12/2011

לפני שנה עשיתי דיאטת כסאח (למשך חודשיים)ולאחר מכן המחזור נעלם..
    העליתי את כמות הקלוריות ל1700..
    אני בת 16 וחצי שוקלת 56 וגובהי 168 ס"מ.
    מדוע המחזור לא מופיע?
    אני אוכלת דגנים מלאים,מנסה להרבות בשקדים(בגלל אנמיה),אוכלת בשר ביום שישי בד"כ(גם לפני הדיאטה זה היה כך) וביום ביום שניצלים קפואים שמחממים(גם זה היה לפני הדיאטה),מעדנים,פירות וירקות.
    אז מדוע?
    והאם 1700-1800 זה מספיק והגיוני לגיל שלי? או שצריך יותר?

מאז ומתמיד אכלתי בריא אבל לפעמים מה שהיה מוביל לעלייה קטנה במשקל שלי היה שאחר הצהריים הייתי מרגישה דחף למתוק, והייתי יכולה לאכול רבע עוגת הבית,12 עוגיות,קערת קורנפלקס,ועוד 2 חטיפים(במבה גדולה/תפוצ'יפס)
    זאת אומרת לא הייתי מקשיבה למנגנון הרעב.. את הדיכאון והתסכול הייתי מוציאה על אוכל..
    לפני הדיאטה שקלתי 65 (כשהייתי אוכלת יחסית הרבה) לאחר מכן התחלתי קצת לשמור וירדתי ל60 ואז עשיתי את הדיאטה הנוראה וירדתי ל55.5
    אשמח לתשובות ! ייעזור מאוד תודה..
    **בעבר היו לי תקופות שהייתי מאבדת את המחזור למשך חודשיים (לא ברור לי אם בגלל הכדורים נגד אפילפסיה שאני לוקחת או בגלל הלחץ הנפשי שהיה לי..וכשהלחץ עבר המחזור הפך לסדיר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

אהרון רזון
    21/12/2011

מדוע המחזור לא מופיע?
    *****בעקבות הכסאח וההרזיה מעבר למה שמתאים לגוף שלך, הופר האיזון ההורמונלי, דבר שגרם להפסקת המחזור. לתיקון המצב, שיקח עוד זמן, את צריכה תזונה מתאימה לנתונים שלך,בריאה, מאוזנת, ומגוונת. בנוסף לתזונה, מומלצת התיעצות עם גינקולוג.

אני אוכלת דגנים מלאים,מנסה להרבות בשקדים(בגלל אנמיה),אוכלת בשר ביום שישי בד"כ(גם לפני הדיאטה זה היה כך) וביום ביום שניצלים קפואים שמחממים(גם זה היה לפני הדיאטה),מעדנים,פירות וירקות.
    ****השקדים לא אמורים לפתור את בעית האנמיה, אלא אכילת בשר בקר וכבד. בשר פעם בשבוע לא מספיק. המנעי משניצלים, זה לא אוכל בריא. גם מעדנים את לא צריכה.

והאם 1700-1800 זה מספיק והגיוני לגיל שלי? או שצריך יותר?
    *****עזבי ספירת קלוריות. את צריכה לאכול אוכל בריא לשובע (לא יותר מדי) כל 3 שעות ולעשות פעילות גופנית סדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו