היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    נועה
    20/12/2011

לאחרונה נפרדתי מחבר שלי. כאשר אנ מאוהבת אני ממש צמה, הולכת הליכות ומלאת מוטיבציה. אבל כאשר אני בדיכאון הדבר ישר מתבטא בבולמוסי אכילה רבים שלפעמים אני תוהה כמה קיבולת יש לי. והינה עוד לא עבר זמן רב והוספתי למשקלי שלושה קילו תוך שלושה שבועות. אני יודעת שהדבר פסיכולוגי אך מה אוכל לעשות כדי לא להפנות את הכאב לפתרון על ידי אוכל? אני בת 30 ומשקלי 67 . כאשר בדרכ אני 63-64 - בימים מאושרים:::::::::)
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    21/12/2011

מאוד חשוב בתקופות קשות להשתדל לא להתנחם ע"י אוכל .תנסי לחשוב על דברים אחרים מפנקים ונחמדים שאת יכולה לעשות כאשר את בבאסה שהוא לא קשור לאוכל כמו מפגש עם חברות על קפה,אמבטיה מפנקת,קראת ספר,הליכה ....
    אם את מרגישה שקשה לך לשלוט על האוכל לבד,תפני ליעוץ אצל דיאטנית שתיתן לך תוכנית מסודרת ותעזור לך להתמודד עם רגעי החולשה.
    תזכרי רגעי משבר בחיים עו יהיו לך לצערנו ,חשוב שתלמדי להתמודד איתם שלא באמצעות אוכל .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו