עוגיות ללא סוכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוגיות ללא סוכר
    לידור
    22/12/2011

אני בדיאטה של 1200 קלוריות ליום..בת 20 שוקלת 50 והגובה שלי הוא 1.57..רציתי לדעת כמה קלוריות אני אמורה לאכול ביום אם אני רצה/הולכת על הליכון בערך 6 פעמים בשבוע כל אימון 8 קמ"ש 650 קלוריות לערך..האם אני צריכה להכניס יותר פחמימות? ..ורציתי לדעת בבקשה לבי חטיפי אנרגיה יש לי את כל הסוגים בבית ואני כמעט כל יום אוכלת אחד לארוחת בוקר או ביניים..רציתי לדעת אם יש בזה סוכר וזה 100 קלוריות האם אני יכולה מדיי פעם (2 בשבוע בערך..) לאכול במקום מנת פחמימה 2 3 עוגיות גרנולה של מרמולייט ללא סוכר.כל עוגיה 35 קלוריות רשום ש4 עוגיות זה תחליף למנת פחמימה..אני יכולה מדיפעם לאכול אותם עם הנס קפה..? כי לפי מה שאני מבינה גם חטיף אנרגיה הוא מפוצץ בסוכר ושומן..ואשמח לדעת אם קיים חטיפי אנרגיה ללא סוכר או משהו יותר בריא..ומתוק..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוגיות ללא סוכר

הוספת תגובה

• עוגיות ללא סוכר - תגובה

אהרון רזון
    24/12/2011

את במשקל תקין בהחלט. הרזיה ללא צורך עלולה להביא בשלב מאוחר יותר להשמנה.
    אם בכל זאת את רוצה לרזות, וזה לא יהיה קל בהתחשב בנתונים האישיים, עליך להתמיד בהיקף הקלרי והפעילות הגופנית הנוכחיים. אגב, לפי המשקל שלך,בכדי לשרוף
    650 קק"ל את צריכה לרוץ כשעה וחצי ב-8 קמ"ש.
    מי שרוצה לרזות ו\או חשובה לו תזונה בריאה צריך להמנע או להמעיט באכילת חטיפי אנרגיה למיניהם. אלא מאכלים מתועשים עם תוספת סוכר, שומן טרנס ועוד חומרים שלא מיטיבים עם הבריאות. אצל רוב האנשים גורמים לתחושת שובע רק לזמן קצר, אם בכלל.
    זה הדין גם לגבי עוגיות שונות, כולל גרנולה, גם ללא סוכר, כי הן מכילות ממתיקים אחרים.
    משהו יותר בריא.. ומתוק, הם פירות טריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו