רוצה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לרדת במשקל
    אנונימית
    25/12/2011

יש לי בקשה ואשמח אם תיענו לה בצורה אובייקטיבית...
    אני יודעת שאולי אתם לא בדיוק הכתובת הנכונה להמליץ על כדורי שובע,
    אבל אשמח אם תמליצו לי על כדורים שיכולים רק לעזור לי להרגיש יותר שבעה ובעצם להקל על כל התהליך של הירידה במשקל..
    אני בת 38 ,ילדתי לפני 3 שנים את הילד הרביעי , ומאז לא מצליחה לחזור למשקל שלפני הלידה..
    אני בחורה ספורטאית,כל יום מתעמלת בהליכה +ריצה,שומרת על תזונה מאוזנת וממש נגד נגד דיאטות כסאח למיניהן...
    אני מנסה לעשות משהו שונה ובעצם להוריד את כמות הקלוריות ביום ולכן כדי לא להרגיש רעבה הייתי שמחה להיעזר בכדורים..

אציין ואומר כי לפני שנתיים בערך ניסיתי למשך שבוע את הרדוקטיל והוא אכן עשה את העבודה...וגרם לתחושת שובע,אך הבעייה הייתה שהוא ניטרל לי את התיאבון לגמרי וזה הפחיד אותי מאוד ומכיוון שאיני אוהבת דיאטות לא מאוזנות,הפסקתי ליטול אותם...

קשה לי לתת אמון באנשים ולכן פונה אליכם כרופאים ומקווה לשמוע מכם תשובה עניינית ואמיתית,אפילו אם אתם נגד העניין של להיעזר בכדורים אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו טוב ואני אחליט אם מתאים לי ליטול אותם..
    תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לרדת במשקל

הוספת תגובה

• רוצה לרדת במשקל - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    25/12/2011

לצערי את תרו]פת פלא ואין קיצורי דרך

אני מבינה ללביך ואת הקושי שבדבר ,אבל אתצריכה להבין שתזונה נכונה זה אורח חיים במידה ואת רוצה לשמור על כך ולא להיות כל חייך בפינגפונג של עלייה וירידה בלתי פוסקת.
    חשוב שתשני את התפיסה שדיאטה זה לא פרוייקט חד פעמי אלה דרך חיים.
    אני ממליצה לך בחום לפנות ליעוץ אצל דיאטנית ולעשות דיאטה מאוזנת ונכונה שתוכלי לחיות איתה בשלום .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישנם מזונות משביעים...

הסבר
    25/12/2011

עדיף שתפני למזונות משביעים ולא לכדורים למיניהם
    שילוב של פחמימות מורכבות עם חלבון גורם לשובע לאורך זמן
    תבדקי אולי התזונה שלך מורכבת בעיקר מפחמימות פשוטות ולכן את רעבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו