דיאטת השמנה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת השמנה!
    נועה
    09/05/2007

היי אני חייבת עזרה
    אני בת 16,שוקלת 43 קילו בגובה של 1.63
    אני ממש רוצה להשמין ולא מרוצה מהגוף שלי
    תוכלי לתת לי טיפים? אולי יש משהו שיפתח לי את התאבון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת השמנה!

הוספת תגובה

• השמנה

ד''ר רוני חרמון
    09/05/2007

ממליץ לעשות ספורט ולבנות מסת גוף ובמקביל לאכול בצורה מסודרת דברים מועילים ללא נשנושים או ממתקים. לאכול בצורה מסודרת וקבוע לפי תוכנית קלורית מספיקה. צריכה יעוץ ממומחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת עלייה במשקל

ליאורה
    09/05/2007

אני שוקל 65 ק"ג, גובהי 180 ס"מ, מזה שנים, ואינני מצליח להשמין. אני אוכל בצורה מאוזנת, בהתאם לייעוץ דיאטני. מה עוד ניתן לעשות כדי לעלות במשקל (אין צורך בהשמנה, רק קצת עלייה במשקל).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת עלייה במשקל

מוניקה קרן
    10/05/2007

פעילות גופנית נגד התנגדות (משקולות וכד') יכולים לעזור לבנות מסת שריר שתביא לעלייה במשקל. ובמקביל כמובן להמשיך עם התפריט שלך.
    בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו