בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    אני
    27/12/2011

היי. כתבתי פה כבר פעם, אני בת 15 ושוקלת כרגע 61 לגובה 1.62 , אני אוכלת דיי בריא אבל נשברת לפעמים וזה מה שמפריע לי לרדת. אני צורכת (אם אני שומרת כמו שצריך ) ביום בסביבות ה1000 קלוריות פחות או יותר,אוכלת הרבה ירקות ונמנעת ממשקאות מתוקים וממאכלים מתוקים. אבל משהו מפריע לי להמשיך ולהתמיד..אני לא יודעת במדויק את מספר הקלוריות בכל דבר שאני אוכלת,בד"כ אם אני אוכלת משהו ואני לא יודעת כמה קלוריות יש בו אני ממש מרגישה ששברתי את הדיאטה ובגלל זה אני משתדלת לאכול דברים שכתוב עליהם את מספר הקלוריות למשל שניצל תירס לייט, וכבר נמאס לי לאכול אותו דבר.
    וכמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום בשביל באמת לרדת? והאם פעם אחת בשבוע במכון כושר (הליכון 45 דקות + מכשירים חצי שעה) מספיקים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• בעיה... - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    28/12/2011

הייי להלה

את נשמעת לי מאוד מבולבלת וזה טבעי והגיוני .כאשר אנו עושים דיאטה לבד ללא ידע ,ללא תמיכה ,ללא הכוונה מקצועית זה נורא קשה ואף עלול לעשות נזק!
    דיאטה נכונה בריאה ומאוזנת שתחזיק מעמד לאורך זמן אינה ספירת קלוריות אלה ללמוד לאכול נכון מאוזן ומגוון .ישנה חשיבות לכמות הפחמימות חלבונים ושומנים בתפריט ולא רק לסך הקלוריות.
    אני מציעה לך בחום לקחת יעוץ אצל דיאטנת כדיי לעששות סדר בבאלגן .
    אני בטוחה שתרדי יפה במשקל ולא תסבלי כל כך .
    לגבי פעילות גופנית תמיד עדיף פעם בשבוע מכלום.אם את יכולה להוסיף יום יומיים נוספים זה מבורך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו