רוצה להוריד 5 ק'ג בחודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להוריד 5 ק'ג בחודש
    שני
    02/01/2012

אני בת 23, שוקלת 60 ק'ג גובה 164
    רוצה להוריד 5 ק'ג תוך חודש
    האם על ידי דיאטת מיצים אפשר להגיע לתוצאות?
    אני צמחונית כמעט טבעונית.רוקדת כל יום. איזה פעילות גופנית מומלצת??

אשמח לתשובה,
    שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להוריד 5 ק'ג בחודש

הוספת תגובה

• רוצה להוריד 5 ק'ג בחודש - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    02/01/2012

היי שני
    ההמלצה לירידה תקינה במשקל היא בין 0.5 -1 קילוגרם לשבוע ולא יותר.
    אני לא ממליצה לך לעשות דיאטות בזק מכיוון שהן רק מזיקות לגוף ובדרך כלל עולים לאחר מכן במשקל בגלל שאלה דיאטות שבלתי אפשרי לתמיד בהן.
    אנ יממליצה לך בחום לקחת יעוץ אצל דיאטנית קלינית באופן מסודר ולעשות דיאטה מאוזנת שעליה תוכלי לשמור.
    לגבי פעילות גופנית -כל פעילות שתבחרי שכיף לך לעשות מבורכת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להוריד 5 ק"ג בחודש - תגובה

אהרון רזון
    02/01/2012

עם הנתונים שלך (משקל תקין), קשה מאוד ולא רצוי להוריד 5 ק"ג בחודש.
    (כמעט) הטבעוניים מועדים לחסרים תזונתיים למיניהם, אם תזונתם איננה בנויה על ידי
    איש מקצוע או איננה מבוססת על ידע יסודי. בייחוד במצב הזה תהיה טעות לעשות דיאטת מיצים שתגרום לחסרים חמורים (חלבון, חומצות שומן חיוניות, סיבים תזונתיים, וויטמינים ומינרלים מסויימים) ולאיבוד מסיבי של רקמת שריר.
    אני מצטרף להמלצתה של אפרת לגבי פניה לאיש מקצוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכילה נכונה היא לכל החיים

שני
    03/01/2012

הי שני :))
    אני רוצה לומר לך גם מנסיון אישי שבסופו של דבר אכילה נכונה היא כל הזמן לכל החיים וזה כולל את "החטאים הקטנים והפספוסים" שלנו מדי פעם וזה בסדר.
    כשאוכלים נכון כל הזמן גם מורידים במשקל וגם שומרים על המשקל והמודעות
    הופכת לחלק מסדר היום. לא צריך להיות רעבים אלא לאכול עד שובע אוכל בריא ומזין לגוף. מנסיון לפני המון שנים דיאטת מיצים וכל דיאטות הרעב למינהן מחלישות את גוף לא תורמות לירידה אמיתית במשקל כי אי אפשר להתמיד בהן כפי שכתב הרופא
    ואין טעם להתחיל! אם אינך יודעת כיצד כדאי מאד לפנות לאנשי מקצוע שיסייעו
    אכילה נכונה ושינוי תזונה אינם חייבים להיות "עונש" ולאכול מאכלים לא טעימים.
    הכל ניסוי וטעיה וכל אחד מוצא לו את מה שמתאים לו וטעים לו ושוב מנסיון אני אומרת לך שגם לטעם מתרגלים למה שנראה בהתחלה טפל ולא בא בחשבון אחרי מספר פעמים בהחלט יכול להיות טעים וכיפי.
    שיהיה לך בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו