דיאטת לחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת לחם
    גלית
    04/02/2008

שלום
    אני התחלתי לעשות את הדיאטה הנ"ל ,הבנתי שמותר בין 8-10 פרוסות ביום
    אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות עם קצת שוקלד למריחה , ( זה אפילו לא מגיע לכף ....)
    ואח"כ בצהרים אני אוכלת עוד 3 פרוסות לחם ....
    ובערב עוד 2 פרוסות עם קצת שוקלד
    האם זה בסדר ???????
    או שאסור לאכול שוקלד בכלללללללללללללללללללללל ,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת לחם

הוספת תגובה

• לא זה לא בסדר

פליקי
    04/02/2008

אה לא אוכלת שום דבר חוץ מפחמימות.. חלקן הגדול ריקות בגלל השוקולד. את לא אוכלת בשר מוצרי חלב או ירקות.. כמה זמן נראה לך שתצליחי להחזיק מעמד בזה..
    חוץ מזה, העיקרון של דיאטת הלחם זה להוריד את רמת הסוכר בגוף כי כל הזמן צריכים לאכול, כל שלוש שעות אם אני לא טועה..
    מעבר לזה שזאת לא באמת דיאטת לחם את סתם עושה לעצמך נזק מה גם שבכל כף שוקולד יש בערך 100 קלוריות, יותר מ2 הפרוסות לחם ביחד..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת הלחם

מוניקה קרן
    04/02/2008

שלום גלית,

שוקולד למריחה אינו מומלץ בכלל, אך אם את מרגישה שאת לא יכולה בלי זה, אפשר למרוח אותו באחד הכריכים. אך לא בכולם. חשוב לשלב גם גבינות, טונה, ירקות וכו', כדי לשמור על תפריט מאוזן ובריא, שתורם ומקדם את הירידה במשקל.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת לחם

גלית
    04/02/2008

יש לי עוד שאלה והאם אני מפחיתה כמה פרוסות לחם , ואוכלת לפעמים קצת פופקרן .? זה עוצר את הירידה במשקל ?????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת הלחם

מוניקה קרן
    05/02/2008

שלום גלית

2 כוסות פופקורן הן שוות ל-2.5 פרוסות לחם קל. ניתן להחליף, אך צריך לזכור, שכאשר את אוכל כריך מלחם קל, את מורחת עליו ממרח כלשהו (שמוסיף קלוריות), אך את אוכלת ליד גם ירקות. וזו כבר ארוחה שמשביעה, הרבה יותר מ- 2 כוסות פופקורן.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו