טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני התחלתי לעשות את הדיאטה הנ"ל ,הבנתי שמותר בין 8-10 פרוסות ביום אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות עם קצת שוקלד למריחה , ( זה אפילו לא מגיע לכף ....) ואח"כ בצהרים אני אוכלת עוד 3 פרוסות לחם .... ובערב עוד 2 פרוסות עם קצת שוקלד האם זה בסדר ??????? או שאסור לאכול שוקלד בכלללללללללללללללללללללל , תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אה לא אוכלת שום דבר חוץ מפחמימות.. חלקן הגדול ריקות בגלל השוקולד. את לא אוכלת בשר מוצרי חלב או ירקות.. כמה זמן נראה לך שתצליחי להחזיק מעמד בזה.. חוץ מזה, העיקרון של דיאטת הלחם זה להוריד את רמת הסוכר בגוף כי כל הזמן צריכים לאכול, כל שלוש שעות אם אני לא טועה.. מעבר לזה שזאת לא באמת דיאטת לחם את סתם עושה לעצמך נזק מה גם שבכל כף שוקולד יש בערך 100 קלוריות, יותר מ2 הפרוסות לחם ביחד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שוקולד למריחה אינו מומלץ בכלל, אך אם את מרגישה שאת לא יכולה בלי זה, אפשר למרוח אותו באחד הכריכים. אך לא בכולם. חשוב לשלב גם גבינות, טונה, ירקות וכו', כדי לשמור על תפריט מאוזן ובריא, שתורם ומקדם את הירידה במשקל.
בברכה מוניקה קרן
2 כוסות פופקורן הן שוות ל-2.5 פרוסות לחם קל. ניתן להחליף, אך צריך לזכור, שכאשר את אוכל כריך מלחם קל, את מורחת עליו ממרח כלשהו (שמוסיף קלוריות), אך את אוכלת ליד גם ירקות. וזו כבר ארוחה שמשביעה, הרבה יותר מ- 2 כוסות פופקורן.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד