הריון ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ודיאטה
    נעטלי
    12/01/2012

שלום רב
    אני בת 25 ואני 8 שבועות בהריון.
    לפני ההריון שקלתי 50 קילו ומאוד אהבתי איך שאני ניראת איך שגיליתי שאני בהריון הפסקתי לעשן סיגריות ולשתות קפה כמו שהרופא אמר אני לא יודעת אם חש קשר אבל מאז אני אוכלת פשוט המון. אני עליתי 10 קילו בזמן ממש קצר אני ממש לא דומה למה שהייתי קודם ואני מפחדת שזה יחמיר. אני ממש בדיכאון.
    טנח שוהה בחול אנא המלחצן לי מה אפשר לעשות סוג דיאטה או כל דבר סוג ספור שלא יזיק להריון. כי אני ממש בדכאון.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ודיאטה

הוספת תגובה

• הריון ודיאטה - תגובה

אהרון רזון
    14/01/2012

הריון אינו הזמן הכי מתאים להתחלת דיאטת הרזיה, אבל גם לא צריך לאכול "עבור שניים".
    הפסקת העישון המבורכת (עישון מזיק יותר מעודף שומן) אחראית רק במידה חלקית להגברת התאבון, אבל תוך זמן לא ארוך, השפעתה תעלם. נסי לבלום את התאבון המוגזם על ידי אכילה (מתונה) כל 3 שעות, כאשר כל ארוחה תכלול פחמימות וחלבון.. הפחמימות צריכות להיות מלאות, אבל במידה. לחם מלא, פסטה מלאה, אורז מלא
    וכו".המנעי ממאכלים מעובדים ומתועשים, או שמנים. כמו כן, אין לשתות אלא מים,
    והרבה. מתוקים וחטיפים מחוץ לתחום! ריבוי ירקות מכל סוג מומלץ ביותר. לא לשכוח פעילות גופנית יומית אחרי התייעצות עם הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו