דיאטה להורדת 1-2 קילוגרם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה להורדת 1-2 קילוגרם.
    *_*
    13/01/2012

שלום , אני בת 13 וחצי .
    גובהי 1.61 ומשקלי 50 , ה-BMI שלי מצויין , אך עדיין איני מרוצה .
    אני רוצה להוריד1-2 קילוגרם . חיפשתי דיאטות באינטרנט , והיו כל מני דיאטות מוזרות . אז חברה שלי ששקלה לא מעט והצליחה להוריד הרבה , כתבה לי את הדיאטה שלה .
    היא אומרת שכל החוכמה בדיאטה זה לאכול מסודר . כאילו - בוקר , צהריים , ערב . בלי שום דבר באמצע . ואם רוצים עוגייה או משהו מתוק , לוקחים תמר , ואם העוגייה ממש מפתה אז לוקחים אחת ולא יותר ( פעם ביום , כמובן רק אם ממש רוצים ).
    אני עושה את הדיאטה הזו , בתוספת ספורט , אני שוחה שלוש פעמים בשבוע , ועושה הליכות ומתאמנת במתקני כושר .
    אני מקפידה על הסדר , וכשבא לי לנשנש , אני לוקחת מלפפון ירוק . אני לא שותה שתייה מתוקה ולא נוגעת בחטיפים .

האם אני עושה נכון ? והאם בסופו של הכל אראה תוצאות ?

אשמח לתשובה ..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה להורדת 1-2 קילוגרם.

הוספת תגובה

• דיאטה להורדת 1-2 קילוגרם. - תגובה

אהרון רזון
    14/01/2012

מה שאת עושה, זה נוכון ובריא, אם כי, בהתחשב בשלב ההתפתחות שלך אינני משוכנע שאת צריכה לרזות. קילו אחד לא צריך להיות בעיה, ובטח שתראי תוצאות בהקדם, בייחוד אם תתמידי בפעילות הגופנית. שחיה זה ספורט נהדר וגם הליכה נמרצת עם קטעי ריצה עוזרת הרבה להרזיה בריאה ובעיקר למניעת השמנה בעתיד, אם זה יהיה חלק קבוע מסדר היום שלך.
    בניגוד למה שהחברה שלך ממליצה, מותר ואף רצוי לאכול בין הארוחות, למשל פרי או יוגורט עם ירק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו