ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    סקרנית 23
    14/01/2012

התחלתי להתאמן בחדר כושר מזה כחודש.
    כל שבוע מתאמנת כ4-5 פעמים.
    אני בת 23 גובה 1.67 שוקלת 65
    בחודש האחרון הורדתי 2 %שומן ושלוש קילו במקביל גם העליתי את מסת השריר.
    החילוף חומרים השתנה אצלי בגוף.
    בניגוד לפעם שהייתי עושה פעם-פעמיים בשלושה ימים עכשיו אני עושה בשירותים שלוש פעמים ביום. זה נורמלי?
    עכשיו שאלה נוספת,במהלך הלילה יש לפעמים גזים ואז יוצא שאני מפליצה תוך כדי שינה
    זה מפדח ממש להפליץ ליד החבר... כשישנים לבד מילא..
    האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/01/2012

שלום,

שתי התופעות שספרת עליהן כנראה קשורות לא לשינוי בהרכב הגוף שלך אלא לשינוי התזונתי. קרוב לוודאי בתקופה האחרונה ובכדי להוריד את מסת השומן את אוכלת הרבה יותר סיבים תזונתיים דרך דגנים מלאים, פרות וירקות עם קליפתם וכו'. כל זה כמובן מבורך אבל הסיבים מזרזים את פעולת המעיים לכן יש לך יותר יציאות וגם יכולים לגרום לגזים עד שמערכת העיכול מתרגלת.
    אם לא נוח לך אם נושא הגזים בלילה, הייתי ממליץ לנסות לא לאכול ירקות בארוחת הערב או לקלף אותם ולרכז את אכילת הירקות בשעות המוקדמות יותר. מומלץ גם להתרחק בתקופה הקרובה מירקות שבמיוחד גורמות לגזים כמו כרוב, כרובית, כרוב ניצנים, ברוקולי, וקטניות כמו שעועית לבנה וגרגירי חומוס.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו