שינוי סדרי אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי סדרי אכילה
    ענבל
    22/01/2012

ערב טוב!

עד כה, במשך השבוע הייתי אוכלת בעיקר סלטים, גבינות ופירות ובסופ"ש הייתי אוכלת כל מה שהיה בא לי. במשך 4 חודשים אני כבר בדיוק אותו המשקל ואני מרוצה מזה אך מתחיל להיות לי קשה הסידור הזה ורוצה להתחיל לאכול יותר במהלך השבוע ופחות בסופ"ש. האם זה יתאזן? כלומר, האם כאשר אני אחלק את מרבית הקלוריות במהלך השבוע, כלומר למשל: אוכל 3 פרוסות לחם קל, 2 כפות טחינה, ביצה וסלט גדול במקום רק מרק כל יום במהלך השבוע אך בסופ"ש אוריד את המתוקים ביותר מחצי. האם זה יתאזן או שאני אשמין? האם ההשמנה היא מתזונה שבועית או יומית?
    !
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי סדרי אכילה

הוספת תגובה

• שינוי סדרי אכילה - תגובה

אהרון רזון
    22/01/2012

הרכב התפריט מבחינה תזונתית צריך להיות פחות או יותר קבוע בכל ימות השבוע, אך מומלץ גיוון הן תוך יומי, הן ברמה שבועית. לא חייבים וגם לא רצוי ולאכול כל יום אותו דבר, בתנאי שהתפריט מאוזן, כלומר מכיל את כל אבות המזון החיוניים (חלבון, פחמימות, שומן בריא, וויטמינים, מינרלים ואלפי התרכובות בחלקם לא מוכרות הנמצאות במזונות שונים).
    גם הבדלים גדולים תוך שבועיים בערך הקלורי של התפריט אינו מומלץ ואף מפריעים להרזיה. להוריד כמה שיותר את המתוקים תמיד טוב, אפילו בלי קשר להרזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו