דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    דניאל
    28/01/2012

שלום

אני קטן אמונה בקיצורי דרך מפתים, אך בכל זאת אני שומע לאחרונה הרבה על אנשים שעושים דיאטת ASG.
    הבנתי שמעבר לתכשיר שמסופק עם הדיאטה, התוכנית כרוכה בדיאטה של 500 קלוריות ליום.
    וכן לא כרוכה בפעילות גופנית כלשהי.
    האם זה אכן כמו שמבטיחים ירידה משמעותית במשקל בזמן קצר ולא על חשבון ירידה במסת שריר ?
    והאם כמות קלורית כה נמוכה פוגעת בגוף ? אם כן במה ?
    בעיני זה או תגלית המאה או רמאות המאה.
    אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית יותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• טעיתי בשם. מדובר על HCG

יאיר
    28/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• HCG- האמת...

יוסי
    02/02/2012

שלום יאיר.
    אני המום מהסקפטיות של האנשים!!!
    אני ואישתי עברנו את הדיאטה וחיינו השתנו.
    אל תקשיב לכל מיני אנשים שמדברים מהצד אלא לאנשים שעברו את התהליך בעצמם- כמונו.
    היה לנו קל ואין פה שום עבודה בעיניים.
    אף אחד לא יכול לשרוד עם דיאטה של 500 קלוריות בלבד.
    מישהו באמת מאמין שכך יורדים במשקל? ממש לא.
    לא הרגשנו רעב לאורך כל התהליך רק מפני שהתוסף- HCG מפרק את השומן הרע בגוף והופך אותו לקלוריות זמינות כך שמבחינת הגוף יש לך את כל הקלוריות הדרושות ויותר ואין שום צורך באכילה של יותר מ-500 קלוריות ליום.
    האם מישהו יכול לחלוק על העובדות החד משמעיות שמעידות על ירידה בריאה, אמיתית, לא של זבנג וגמרנו ועל איתחול אמיתי לשומן בגוף?
    ממש מעצבן לראות את צרות העין והשליליות של אנשים שלא לומר בורות משוועת.
    אל תיפול לפח הסקפטיות המפתה הזה.
    אנחנו ממליצים בחום!!!
    אגב- אני ירדתי 7 קילו ואישתי 10 קילו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    29/01/2012

הי יאיר,
    בדיאטה של 500 קק"ל אני בטוחה שיש ירידה משמעותית במשקל גם ללא שום תוסף. יחד עם זאת, עוד לא שמעתי על ירידה במשקל עם תפריט כזה דל שלא פוגעת במסת שריר (בין יתר הדברים), ועל אחת כמה וכמה שהיא גם מבוצעת ללא פעילות גופנית. לצערי אני לא מכירה את התוסף שאתה מדבר עליו, אבל אני מאמינה שאם היה תכשיר שעושה את מה שאתה מתאר, הייתי מכירה אותו. אל תתפתה לדיאטה כזו מזיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. אפשר לקרוא על זה רבות באינטרנ

דניאל
    29/01/2012

ובאמת לפי הפרסומים זה נשמע מאוד מפתה
    אבל יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי
    אלא ששומעים פה ושם על אנשים שעשו וירדו הרבה.
    ולכן אני מנסה להתעניין האם מישהו יודע ועקב לגבי זה לטווח ארוך האם יש נזקים בריאותיים והאם זה בכלל נכון שניתן לשמר את הירידה במשקל לאחר מכן בלי דיאטה משמעותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    29/01/2012

לא התרסיס מרזה אלא תפריט של 500 קק"ל ליום. התרסיס מבוסס על הורמון "הומאופתי"
    שתפקידו , לכאורה, למנוע הרגשת רעב ולגרום לשרפה מוגברת של מצבורי השומן (אשרי המאמין!).
    הדיאטה הזאת היתה להיט לפני כמה עשורים וירדו ממנה עקב סיבוכים וכשלים. עכשיו חזרה לאופנה.
    דיאטה של 500 קק"ל במשך 40 יום כמומלץ, עלולה לגרום נזק בלתי הפיך, ובכל מקרה רוב המשקל המושל (יכול להיות בהחלט משמעותי) הוא איבוד מסת שריר ונוזלים. אחרי סיומה חוזרים לנקודת ההתחלה או מעבר לה, עם יותר שומן, פחות שריר וקצב מטבולי ירוד.
    במקור, hcg מיועד לטיפול בהריון ולא אושר על ידי מינהל המזון והתרופות האמריקני
    (FDA) לשימוש למטרת הרזיה בגלל תופעות לוואי אפשריות כגון דכאון, מגרנות ואף בעיות ווסקולריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההגיון הבריא מסכים עם כל מילה שלך

דניאל
    29/01/2012

אז כל שנותר לשאול אהרן
    איך זה שכל כך הרבה אנשים מתפתים לדיאטה הזו ?
    בכל מקום שאני הולך מדברים על זה ויש כמה קרובים שלי שהתחילו בזה.
    איך אפשר למכור כזה שקר ועם יומרות כאלו של
    פירוק רקמת שומן בלבד
    אין בעיה של תיאבון מוגבר
    אין בעיה של חזרה למשקל לאחר מכן וכו' וכו'.
    וקראתי גם על ד"ר ראול רודריגז, לכאורה שם רפואי, מה ההסבר לתופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכותו של כל אחד להתפרנס

אהרון רזון
    29/01/2012

אבל השתדל שלא יהיה על חשבונך! אתה חושב שאילו היה פתרון כזה, יעיל, בריא ועמיד היו עוד שמנים בעולם? אני יודע שרבים פונים לכדור\אבקה\תרסיס כזה או אחר, וזה רק מתוך יאוש, בורות ובגלל פרסומת אגרסיבית ומתוחכמת של בעלי עניין. אף אחד עוד לא הצליח לרזות, לשמור לאורך ימים ולהשאר בריא ללא שינוי רדיקלי קבוע באורח החיים.
    אני מאמין שהקרובים שלך השילו או ישילו אי אלו קילוגרמים, אפילו כמות משמעותית, אבל תראה אותם בעוד כמה חודשים, לכל היותר שנה. פראירים\מיואשים לא נעלמים, רק מתחלפים. חבל על אשליות, חבל על הבריאות, חבל על הכסף!

אחת השיטות המתוכחמות (?) היא שאלה "תמימה" של גולש בפורום דיאטה כלשהו על תכשיר הרזיה מסויים, והתגובה המעודדת או אפילו כמה תגובות חיוביות ומשכנעות הן של
    אותו גולש או אחרים מאותו "צוות" של בעלי עניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם כל מילה אהרן, אבל

דן
    30/01/2012

שלום אהרן

ההגיון הבריא תומך בכל מילה שלך
    האם אתה מכיר מקרוב אנשים שעשו את הדיאטה הזו ואיך הם נראו כמה חודשים מסיום הדיאטה ?
    ואיך משווקי הדיאטה מבטיחים שהירידה במשקל היא מפירוק שומן בלבד ולא מפירוק שריר ?
    אני מבין שאפשר להבטיח הכל, אבל האם מותר חוקית להבטיח דבר שאין לו קשר למציאות או שייתכן ויש משהו בתרסיס ההוא שגורם לכך שהירידה תהיה מרקמת שומן ?
    האינדיקציה הפשוטה היא אולי להישקל לפני במשקל שמודד אחוזי שומן ושריר ולהישקל אחרי, לא שמעתי מישהו שעשה את זה, אבל אולי לך יש תשובה על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכים עם כל מילה אהרן, אבל - תגובה

אהרון רזון
    31/01/2012

1. אינני מכיר אף אחד שלא חזר לנקודת ההתחלה (בר"כ מעבר לה) אחרי דיאטה מבוססת על התכשיר בנדון, או פתרון :"קסם" אחר. כפי שאמרתי זה לוקח לכל היותר שנה, לרוב הרבה פחות.
    2. כנראה שמשווקי הדיאטה יודעים שלחוק נגד שקר בפירסום "אין שיניים", כל עוד ההבטחות אינן מעוגנות בחוזה כתוב עם הלקוח, ואפילו אז ידאגו שיהיו בו מספיק הגנות נגד תביעה. אני מציין שבאף שיטת הרזיה אין הורדת שומן בלבד, אלא, כל עוד יורדים במשקל, מאבדים גם מסת שריר. היחס תלוי בהרבה גורמים כולל גנטיים, והמטרה של הרזיה בריאה היא למקסם את חלקו של השומן המושל ולמזער את איבוד השריר.
    3. אני מציע לך לרדת מהנושא ולבחור בדרך הבריאה, קרי שינוי לתמיד של אורח החיים, רצוי בהדרכת איש מקצוע באופן פרטני או קבוצתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו