ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    מאיה
    30/01/2012

היי,

אני בת 19, גובה 1.65

בשנות העשרה שלי הייתי מתעסקת המון במשקל שלי ואף פעם לא הגעתי ליותר מ 53 ק"ג (ובקיצון הגעתי ל 40 ק"ג).

לפני כשלוש שנים עליתי במשקל על פני שנה עד שהגעתי ל 68.5
    על פני כמה חודשים ירדתי ל 64.5 ובחודשיים האחרונים ירדתי ל -58.

אני מעוניינת להגיע ל - 52 ק"ג (בסדר מבחינת BMI).

כמה קלוריות עליי לצרוך ביום כדי להמשיך בירידה?

יש לציין שאני עובדת הרבה מאד שעות ביום ואין לי זמן לשלב פעילות גופנית.

מציקים לי מסביב שקצב הירידה שלי מהיר מדי ושאני צריכה לשמור על המשקל הנוכחי.

מי צודק?

תודה מראש,
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• תיקון - בת 29

מאיה
    30/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זאת הדרך!

אהרון רזון
    31/01/2012

עליך לדעת שריבוי דיאטות מפר את האיזונים בגוף והתוצאה הסופית היא השמנה. אחרי כל מחזור הרזיה-השמנה יותר קשה לרזות, ויש לזה סיבות מבוססות, אותן לא נפרט כרגע. טעות נפוצה אצל מתבגרות היא הרזיה ללא צורך דווקא בגיל הכי קריטי, וזה מה שאת עשית בשלב ההוא. מה היה רע ב 53 ק"ג? הגוף מתנקם בך אחרי שהובלת אותו לתת-משקל (40 ק"ג).
    אני מציע לך לא להתמיד בטעות תוך המשך דיאטות על דעת עצמך, כי המצב רק יחמיר ועוד תתגעגעי למשקל הנוכחי. את זקוקה להכוונה מקצועית ותצטרכי למצוא זמן לפעילות גופנית סדירה, אחרת גם אם תרזי על ידי דיאטה נכונה אבל ללא פעילות גופנית, לא תוכלי לשמור. מילת המפתח הוא שינוי קבוע באורח החיים, כאשר פ"ג סדירה הוא גורם הכרחי, לא פחות חשוב מתזונה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו