הורדת משקל עודף-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת משקל עודף-דחוף
    ליאם
    01/02/2012

שלום, אני בת 25, 1.60, שוקלת 100 ק"ג. כל חיי הייתי רזה עד גיל 15, ששם התחלתי להשמין ועליתי עד ל-90 ק"ג, ואז ירדתי ל 50 ק"ג ונשארתי רזה עד גיל 20 שמרתי על זה ואז באה הנפילה שהפסקתי עם הספורט והתחלתי להפריז במתוקים ושטויות. אני רוצה להגיד שחשוב לי מאוד להרזות ולהחזיר לעצמי את הביטחון העצמי והחיוך, כי כשאת נראית טוב את לא עצובה, ואני מרגישה שזאת לא אני, ואני מאוד רוצה להגשים כמה חלומות שאני לא יכולה בגלל הבעיה של המשקל. השאלה הגדולה שלי היא האם בתוך 5 חודשים אני אצליח להוריד 40 ק"ג עם התפריט הבא: בוקר-2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 3% או קוטג' 5% וירקות + כוס תה צמחים ו 1 סוכרזית
    צהריים-ארוחת צהריים +סלט ירקות ללא לחם ותוספות
    ביניים בשעה 16:00: תפוח או מעדן 0%
    ערב: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה או קוטג' או ביצה קשה + ירקות וכוס תה צמחים+1 סוכרזית
    שילוב של ספורט כל יום הליכה במשך שעה. האם זה אפשרי?
    תודה רבה רבה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת משקל עודף-דחוף

הוספת תגובה

• הורדת משקל עודף-דחוף - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    02/02/2012

הייי ליאם

לדעתי התפריט שבנית לך מכיל מעט מידי קלוריות .דיאטה עם מעט מידי קלוריות אומנם תוריד אותך מהר במשקל אבל הירידה תעצר יותר מהר וסביר להניח שאחר כך תעלי שוב במשקל בריבית .
    אני ממליצה לך בחום לעשות תהליך בריא ונכון של ירידה במשקל כמובן בליווי של דיאטנית .
    תזכרי שהשינוי שאת צריכה לעשות הוא לא לחמישה חודשים אלה לכל החיים אם את רוצה להישאר רזה ולא לעלות ולרדת המשקל כל הזמן.

כדיי להצליח לעשות שינוי קבוע הדיאטה שלך צריכה להיות משהו הגיוני שתוכלי לעמוד בו !!
    אני מאחלת לך המון בהצלחה אני בטוחה שתצלחי מדהים אם תקחי יעוץ מסודר ותביני שזה לא שינוי חד פעמי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו