טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 25, 1.60, שוקלת 100 ק"ג. כל חיי הייתי רזה עד גיל 15, ששם התחלתי להשמין ועליתי עד ל-90 ק"ג, ואז ירדתי ל 50 ק"ג ונשארתי רזה עד גיל 20 שמרתי על זה ואז באה הנפילה שהפסקתי עם הספורט והתחלתי להפריז במתוקים ושטויות. אני רוצה להגיד שחשוב לי מאוד להרזות ולהחזיר לעצמי את הביטחון העצמי והחיוך, כי כשאת נראית טוב את לא עצובה, ואני מרגישה שזאת לא אני, ואני מאוד רוצה להגשים כמה חלומות שאני לא יכולה בגלל הבעיה של המשקל. השאלה הגדולה שלי היא האם בתוך 5 חודשים אני אצליח להוריד 40 ק"ג עם התפריט הבא: בוקר-2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה 3% או קוטג' 5% וירקות + כוס תה צמחים ו 1 סוכרזית צהריים-ארוחת צהריים +סלט ירקות ללא לחם ותוספות ביניים בשעה 16:00: תפוח או מעדן 0% ערב: 2 פרוסות לחם קל עם גבינה לבנה או קוטג' או ביצה קשה + ירקות וכוס תה צמחים+1 סוכרזית שילוב של ספורט כל יום הליכה במשך שעה. האם זה אפשרי? תודה רבה רבה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לדעתי התפריט שבנית לך מכיל מעט מידי קלוריות .דיאטה עם מעט מידי קלוריות אומנם תוריד אותך מהר במשקל אבל הירידה תעצר יותר מהר וסביר להניח שאחר כך תעלי שוב במשקל בריבית . אני ממליצה לך בחום לעשות תהליך בריא ונכון של ירידה במשקל כמובן בליווי של דיאטנית . תזכרי שהשינוי שאת צריכה לעשות הוא לא לחמישה חודשים אלה לכל החיים אם את רוצה להישאר רזה ולא לעלות ולרדת המשקל כל הזמן.
כדיי להצליח לעשות שינוי קבוע הדיאטה שלך צריכה להיות משהו הגיוני שתוכלי לעמוד בו !! אני מאחלת לך המון בהצלחה אני בטוחה שתצלחי מדהים אם תקחי יעוץ מסודר ותביני שזה לא שינוי חד פעמי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד