בן 18 שוקל 100+

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 18 שוקל 100+
    חסוי
    08/02/2012

שלום .. אני בן 18 כיום ויש לי בעיה של השמנת יתר.
    אני עוד כ-6 חודשים מתגייס ורוצה לעשות מהפך לפני הגיוס.
    אני מתחיל לעשות הליכות של 45 דקות ואחרי שאכנס לכושר אתחיל לעשות ריצות
    אבל הבעיה היחידה שלי היא התזונה בערב
    אני לא מוצא מה לאכול
    אני לא אוהב גבינות .. קורנפלקס בלילה זה לא בריא וגם לחם לא . אני לא יודע מה לעשות.

אשמח להמלצה קטנה בקשר לתזונה ומקווה בעזרת ה' להוריד במשקל עד הגיוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 18 שוקל 100+

הוספת תגובה

• בן 18 שוקל 100+ - תגובה

אהרון רזון
    08/02/2012

אכן, קורנפלקס אינו בריא ובטח לא מומלץ למי שרוצה לרזות. עם לחם מחיטה מלאה, פרוסה או שתיים, לא צריכה להיות בעיה. בערב אכול סלט מגוון גדול + ביצה\ יוגורט\דייסת שיבולת שועל עם חלב\קטניות מבושלות\ טונה. ככול שתבצע יותר פעילות גופנית תרזה יותר מהר. שעה כל יום זה המינימום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להתחיל עם הכושר ?

חסוי
    08/02/2012

לעשות ישר שעה - שעה וחצי
    או להתחלה עדיף לעשות 45 דק' ?
    להתחיל ישר בריצה ? או בהתחלה לעשות הליכות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לך

מישהו
    09/02/2012

החששות שלך במקום. שרצים קל מאד להיפצע. לכן צריך לרוץ על פי תוכנית אימונים מסודרת.

אתה יכול להשתמש בתוכנית האימונים הזאת למתחילים:
    אתה יכול לעשות גם משהו אחר דומה. קח לך מסלול מעגלי ליד הבית או באיזה פארק ותלך ערב ערב. קודם תוודא שאתה מסוגל ללכת במסלול הזה שעה. נניח שבערב הראשון עשיתה שלוש סיבובים. אתה תראה שתוך שבוע אתה כבר הולך מהר יותר ועושה בשעה שלוש סיבובים ועוד קצת. תוך שבועיים שלוש אתה תשפר כבר את מהירות ההליכה משמעותית ותרגיש שאתה רוצה לרוץ כבר.
    תרוץ בהתחלה דקה, ותלך שלוש דקות. ככה תעשה במשך שעה. אם יהיה לך קשה להתמיד בזה שעה, אז תעשה את זה חצי שעה ובחצי השני תלך...ככה תראה שאתה משתפר, ואז תוכל לרוץ 2 דקות וללכת 2 דקות, עד שבאיזה שהוא שלב אתה תראה שאתה מסוגל לרוץ 10-20 דקות רצוף.

מהרגע שאתה רץ 20 דקות רצוף שזה משהו כמו 3 קילומטר, אתה כבר לא יכול לרוץ ערב ערב. אם תרוץ ערב ערב תיפצע, הנה תוכנית אימונים מסודרת ל-4 ימי ריצה בשבוע שתביא אותך בבטחה לריצת 10 קילומטר.

שאתה לא רץ, פשוט תלך!

אתה מוזמן גם להיכנס לאתר הזה שם מתורגמים חלק ניכר מתוכניות האימון של האל היגדון, החל מתוכנית אימונים לריצת 5 קילומטר, עד ריצות מרתון ואולטרה מרתון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו