רגליים שמנות..מדוכאת!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים שמנות..מדוכאת!!
    נינה
    10/02/2012

שלום רב
    אני בת 20 שוקלת 53 וגובהה שלי 1.65-1.67 משהו כזה ..נראת רזה יחסית אבל הבעעיה היא ברגליים..מהברך ומטה הרגליים נראות שמנות'בנות אחרות במשקל שלי יש להן רגליים ממש ממש רזות ואפילו בנות שמנות ממני אך הרגליים שלהם רזות וזה מבאס אותי ואין לי בטחון עצמי..פעם ירדתי במשקל ששקלתי 47 הבטן והירכיים רזו אך הרגליים מהברך ומטה עדיין נראות נפוחות..אני בדיכאון..אני מתביישת ללבוש חצאיות הגוף שלי נראה יותר טוב כשהרגליים מוסתרות מתחת למכנסיים..בבקשה התוכלו לייעץ לי משהו..תזונה או תרגילי ספורט שיוכלו לעזור???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים שמנות..מדוכאת!!

הוספת תגובה

• רגליים שמנות..מדוכאת!! - תגובה

אהרון רזון
    11/02/2012

למרבית הצער לא ניתן לשנות מבנה גוף כי הוא נקבע באופן גנטי. לחברות שלך יש גנטיקה שונה משלך. את צריכה ללמוד לאהוב את מבנה הגוף שלך, לבצע פעילות גופנית סדירה ולשמור על הרזון.
    עובי הרגליים איננו הדבר הכי חשוב בחיים. אפשר להיות חתיכה ומושכת גם עם רגליים עבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו