רציתי לדעת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת...
    שמי שלי
    07/02/2008

רציתי לדעת...אני בת 15 וחצי וכבר כמעט חודש בהרגליי אכילה נכונים לפי ידיעתי לירידה במשקל מתפריט בית חולים הר הצופים..אחותי הייתה שם לפני כ-4 שנים בערך , והיא הייתה שם חודשיים ירדה עשרה קילו אז חשבתי לאמץ את התפריט, אני לא במצב גרוע לירידה במשקל, אבל אני בטוחה שיש לי עודף משקל אני שוקלת 73 ומטר 70 ,ואני מתה לרדת לפחות עשרה קילו או שבעה ואני מרגישה שאני לא יורדת כי חיפשתי תפריט לאכילה נכונה עם כל אבות המזון..התפריט הוא-בבוקר - מודדים בכוס חד פעמי קרונפלנקס רגיל ללא סוכר מערבבים יחד עם מעדן שוקולד אפילו לא 0% (שתי כוסות מים+ירקות)ובשעה 10 בביה"ס שתי פרוסות אחת על השניה עם כף חומוס +נקניק דל שומן (ירקות+2 כוסות מים)(אפשר גם גבינה במקום)
    בצהריים אחרי ביה"ס..דוגמא: שני שניצלים של טבעול וכוס חד פעמי של פתיתים או אורז או ספגטי וכו'... (+שתי כוסות מים+ירקות) שעה 4 -פרי, שעה 6 וחצי שתי פרוסות לקחת כף חומוס לחלק אותה לשתי הפרוסות + נקניק דל שומן בכל פרוסה (+שתי כוסות מים +ירקות) ,שעה 9 -פרי בקיצור 6 ארוכות ביום! ושלוש פעמים בשבוע פעילות גופנית (בביה"ס יש בשבוע פעמיים) ואני בחוג פעם בשבוע ואני עושה מידי פעם בבית תרגילים או קפיצה על חבל לא תמיד מקפידה...וזה ניראה לי שאני לא יורדת בכלל ואני לא מתקרבת למתוקים לא לחטיפים ולא לשתייה מתוקה. אני כבר משתגעת מה לעשות בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רציתי לדעת...

הוספת תגובה

• שלום שלי

ד''ר רוני חרמון
    07/02/2008

אתבדרך הנכונה צריכים הרבה סבלנות והתמדה במשך מספר חודשים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו