לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל
    חסוי
    23/02/2012

שלום,
    אני בת 19, עושה שלוש פעמים בשבוע אימוני משקולות כל אימון כשעה, ובנוסף עושה הליכה בין שלוש לחמש פעמים בשבוע של חצי שעה.
    אני אוכלת הרבה חלבונים, ומגבילה את עצמי לעד 1000 קלוריות ביום.
    אני יודעת שזה מעט, אולם המטרה שלי היא לרדת.
    הבעיה היא שאני פשוט לא יורדת, אני כבר כארבעה חודשים עם אותו המשקל, ולא ירדתי אפילו לא חצי קילו.
    אני מודעת לעובדה שזה לא נכון לאכול מעט קלוריות ביום, משום שה BMR יורד, אך אני גם מפחדת להגדיל את כמות הקלוריות כדי שלא אעלה עוד יותר במשקל.
    אני לא מבינה למה אני לא יורדת!! חלק אומרים לי שייתכן כי אני מעלה את מסת השריר, אך אני לא יודעת אם זה נכון.
    אשמח לקבל עזרה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    23/02/2012

כמו שאמרת את לא יורדת במשקל מכיוון שאת אוכל מעט מאוד קלוריות במיוחד בגל שאת מתאמנת לא מעט את זקוקה לכמות גדולה יותר של קלוריות וכמובן גם לפחמימות.
    אני מצליצה לך בהקדם האפשרי לפנות לדיאטנית על מנת שתכין לך תפריט מאוזן שישתלב בפעילות הגופנית שאת עוסקת כדיי למזער את הנזק שנגרם לגוף בדיאטות מסוג זה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - תגובה

אהרון רזון
    23/02/2012

יכול להיות שאת לא יורדת בגלל שאת כבר רזה (את לא מוסרת משקל וגובה).
    אם לא כך, החלוקה בין הפעילויות צריכה להיות שונה, כאשר צריך להקדיש יותר זמן לפעילות האירובית. שלוש פעמים בשבוע אימוני משקולות , רצוי תחת הדרכה, של חצי שעה (זה מספיק אם הביצוע אפקטיבי), ולפחות 5 פעמים הליכה נמרצת עם קטעי ריצה במשך שעה.
    יש לקוות שאת באמת מעלה את מסת השרירים, אך אצל נשים העליה היא מתונה, לא יותר מ-2 ק"ג בשנה , וזה רק על בסיס נתונים גנטיים מתאימים ואימון אופטימלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל

חסוי
    23/02/2012

אני 1.55 שוקלת 50.
    אני התייעצתי בעבר עם דיאטנית והיא אמרה לי שאני צריכה לשקול 47. איך אדע אם העלתי מסת שריר ולא שומן??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל - תגובה

אהרון רזון
    23/02/2012

אני לא יודע מה הדיאטנית רוצה ממך. המשקל שלך בסדר גמור ובגלל זה קשה לך לרזות. אני רוצה להזהיר אותך שהרזיה ללא צורך מביאה בד"כ להשמנה עתידית.
    ניתן למדוד את אחוז השומן, אבל לא במכשיר של חדר הכושר בגלל חוסר דיוק.
    את זה עושים במרפאת ספורט או אצל דיאטנ\ית בעל\ת מכשור ומיומנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו