חוסר מוטיבציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מוטיבציה
    אלי
    10/05/2007

שלום אני מעוניין לדעת כמה דברים לפני שנה שקלתי 120 קילו אני עשיתי דיטאה דיי קיצונית ורזיתי אבל גם חליתי באנורקסיה לאחר תקופה של אישפוז בתל השומר חזרתי לעצמי למרות מישקלי הנמוך כעת לגובה שלי 1.78 אני שוקל 66 קילו הבעיה היא שכעת אני במצב של חוסר מוטיבציה לעשות כושר למרות שאני אוכל מסודר רוב היום אני בבית לא יוצא הרבה מפחד להשמין כרגע אני רואה מגמת ירידה במישקל למות שאני לא עושה כושר האם זה הגיוני אגב אני לא אוכל 2000 קלוריות ביום שאלתי בקצרה האם ניתן לישמור על מישקל תקופה גם ללא כושר או שזה לא הגיוני אגב עצות כלליות יעזור נא לא להפנותי לאיש מיקצוע

בתודה אם הקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מוטיבציה

הוספת תגובה

• חוסר מוטיבציה

מוניקה קרן
    10/05/2007

שלום,
    ניתן לשמור על המשקל וגם לרדת במשקל גם ללא פעילות גופנית. פעילות גופנית עוזרת, כ היא מגבירה את ההוצאה הקלורית, משפרת את הכושר הגופני ואת הבריאות הכללית והיא מאוד עוזרת לשמור על המשקל לאורך זמן לאחר הרזייה.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו