טיפולים להחזרת וסת ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים להחזרת וסת ודיאטה
    שירן
    29/02/2012

שלום רב,לאחר שהשלתי מגופי כ9 קילו בחצי שנה. המחזור שלי בתקופה הזאת לא היה יציב.. עד שכבר לפני חודשיים הוא הפסיק ולא קיבלתי במשך חודשיים מחזור..בתקופה האחרונה טיפה שמנתי ועליתי 4 קילו..העניין הזה מאוד הדאיג אותי והלחיץ כי עד שעבדתי כ"כ קשה להרזות זה שוב חזר..היום התחלתי טיפול תרופתי של כדורים להחזרת המחזור שלי וזה טיפול של 5 יום. רציתי לדעת האם אוכל להיות בתקופה הזאת בדיאטה [ ארוחות מסודרות וספורט ] בתהליך הכדורים וגם אחרי? זה לא יפגע לי במחזור? אני פוחדת שזה שוב יאחר או ידפוק משהו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיל, גובה , משקל?

אהרון רזון
    29/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון

דפנה
    29/02/2012

חמודה אני הייתי במקום שלך גם.. ירדתי 7 קילו בערך במשהו כמו חצי שנה.. קילוגרמים שלא הייתי צריכה באמת. אני 1.67 וירדתי ל47 ק"ג!! כמובן שלא קיבלתי מחזור סדיר.. אםילו לא קרוב, בערך שנה! כל הרופאים אמרו לי שאני חייבת להשמין ואין מה לעשות היה לי מאוד קשה לקבל את זה.. הכדורים האלו של ה5 ימים לא באמת עזרו.. עד שקיבלתי גלולות מיוחדות לבניית רירית הרחם מחדש.. כן מה שאת שומעת.. חצי שנה של טיפול כזה הורמונלי ברמות חזקות מאוד.. סיימתי תודה לאל עם הכדורים האלו.. אני ממש מקווה שעכשיו הכל הסתדר ואקבל מחזור בדרך טבעית ולא מלאכותית.. וכמובן שהעליתי במשקל.. אני שוקלת 52 כבר.. ואין מה לעשות כמה שתרצי או לא.. צריך להעלות את המשקל בשביל הבריאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך קודם כל

שירן
    01/03/2012

אני מבינה שגם את נפלת לבעיה הזאת.
    כשירדתי את ה7-8 קילו. זה היה תוך משהו כמו בין 8-7 חודש.. המשקל הכי נמוך שהגעתי אליו היה 52..כרגע אני ביום השני של הטיפול עם הכדורים האלה ואני לא יודעת מתי אני המחזור אמור להופיע ואני מאוד מקווה שבקרוב.
    אני יודעת שהבריאות זה בראש ובראשונה-במיוחד אחרי שלמדתי את הלקח בזמן האחרון שלא שווה לשחק בבריאות עם הורדה במשקל והפרעות אכילה..אבל אני באמת קיבלתי את זה קשה שכל התהליך שירדתי במשקל פתאום שוב עולה..אני חייבת לציין שבכוונה עליתי 4 קילו כדי לקבל שוב מחזור אבל זה לא עזר...נקווה שיהיה טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 20 1.66 שוקלת 55

שירן
    01/03/2012

עליתי 4-3 קילו בחודשיים האחרונים......כרגע אני על 55

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים להחזרת וסת ודיאטה - תגובה

אהרון רזון
    01/03/2012

אני נמנע מלהתייחס לרלוונטיות ויעילות הטיפול התרופתי.
    אמנם, לפחות "לפי הספר", את עכשיו בטווח משקל תקין, אך נראה שהוא עדיין נמוך לפרופיל ההורמונלי שלך. לא לכל אחד מתאים להיות רזה כרצונו בלי הפרת איזונים במערכות מסויימות של הגוף. ייתכן מאוד שהעלאה נוספת של אחוז השומן וכמובן המשקל, יסדיר את המחזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו