טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נכה מלידה עקב מחלת ניוון שרירים, בן 31. עקב המגבלה אני מתקשה לאכול ארוחות כמו אדם רגיל, על כן אני צורך 4 פעמים ביום נוטרן 2 המעורב עם חלב סויה. לצד השתיה הזו, אינני מוותר על התענוג שבאכילת מזון מוצק ואוכל שתי ארוחות צנועות ביום, כמו חביתה עם פרוסת גבינה בצהריים, ובערב תפריט די מגוון בנפח של עד 250 כלוריות, כמו נודלס, עוף, בורקסים וכו'. לצד כל ארוחה אני צורך בין כף אחת לשתיים של טחינה גולמית.
בדיקות דם שערכתי לאחרונה הראו כי בגופי מחסור בברזל, בויטמין די ובאבץ. מאז קיבלתי תוספות והמאגרים התמלאו יפה - למעט האבץ, אף שנטלתי במשך חודשיים ZINC.
כדי להשלים את התמונה אספר כי אינני מרבה בצריכת מים ושותה יותר מדי נס קפה - 5 ביום ( אני יודע, אני אדיוט ). וכן אני נוטל מדי יום מינוציקלין לטיפול באקנה קל.
אאשמח לדעת מדוע האבץ אינו נספג כיאות והאם הדבר קשור בכך שאני נוטל מינוציקלין ולא צורך מים.
לפני שלושה שבועות לקחתי עצמי בידיים ועליתי 3 קילו ושוקל היום 24 קילו ( זה לא מעט לבחור במחלתי ובגילי ), כך שלמען הגילוי הנאות אינני יודע מה מצב צריכת האבץ בגופי, אך אשמח להבהרה בכל זאת.
בהערכה, צחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד