האם המשקל שלי תקין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם המשקל שלי תקין
    סמוצי
    04/03/2012

שלום
    אני בת 23 גובר 1.60 ושוקלת 68.5 ולא מצליחה לרדת אלא רק לשמור על משקל הנוכחי ולעיתים עולה בחצי קילו מבקשת עצה מה לעשות?
    מבקשת עצה גם כך: אני עובדת במשמרות ולפעמים עובדת משש בבוקר עד תשעה בלילה ואין לי זמן לעשות פעילות גופנית ובמיוחד עם מזג אוויר כזה מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם המשקל שלי תקין

הוספת תגובה

• האם המשקל שלי תקין - תגובה

אהרון רזון
    04/03/2012

יש לך עודף משקל, כדאי לטפל בו לפני שיהיה יותר קשה. רצוי לגשת לייעוץ תזונתי על ידי דיאטנ\ית. עבודה במשמרות אינה סיבה טובה להמנעות מפעילות גופנית שהיא חלק הכרחי מאורח חיים בריא. את לא חייבת דווקא בימים שעובדת משש בבוקר עד תשע בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

סמוצי
    05/03/2012

תודה רבה :) אני כן מקווה להתחיל לעשות פעילות גופנית בימים הקרובים, כשהייתי צעירה יותר הלחטי לדיאטיקנית ועד היום אני עם התפריט שלנ אך עקב פעילות גופנית אני חושבת שאני לא מרזה אתה יכול להמליץ לי על תרגילים לעשות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

אהרון רזון
    05/03/2012

הליכה נמרצת, רצוי עם קטעי ריצה בהתאם ליכולת, היא פעילות יעילה שתעזור לך לרזות
    ותתרום לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו