טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
1. לחמניה עגולה (אלה עם הצ'ופצ'יק למעלה), אבל קלה? 2. לחמניה קלועה (בצורת צמה, כמו חלה), גם קלה? 3. נתח הודו (גודל כמו של חזה עוף), צרוב במחבת? 4. רוגעלך קטן? קוראסון ממולא שוקולד קטן? גבינית קטנה? קוראסון חמאה קטן?
----------------------------------------------- אילו אבות מזון כדאי לאכול בארוחת הערב כדי לא ללכת לישון כבדים? בדר"כ אני אוכלת ביצה קשה/חביתה + פיתה קלה/לחמניה קלה + 2 כפות טחינה + ירקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל במקום כל הזמן לשאול פשוט כנסי לאתר: מיס דיאט- כל המידע שאת זקוקה!
*קודם כל תלוי במשקל הלחמניה, ובחברה. הלחמניה שציינת קשה לדעת במפורש אבל זה נע בין 120-200 קל'. צייני את שם החברה ואני אוכל יותר לדייק. כנ"ל לגבי הלחמניה השניה שציינת. **לגבי ההודו- לא יודעת למה הכוונה בצרוב אבל חזה הודו ללא תוספת שומן שווה לבסביבות ה200-250 קל'. לכן נתח בגודל חזה עוף שווה ל150-200 קל'. ***כל המאפים שציינת שווין ל150-200 קטן וגדול שווה ל-400-500 קל'.
ארוחת הערב שלך בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא חושבת שיש כל סכנה אם תרדי למשקל של 47 למרות שאת כבר רזה! כל-הכבוד על העובדה שלקחת את עצמך בידיים ואת מקבלת טיפול לפני שהיה יכול להיות מאוחר מדי!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד