האם תוכלו לחוות דעתכם על התפריט שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תוכלו לחוות דעתכם על התפריט שלי
    יעל
    10/02/2008

שלום.
    אני בת 21, גובהי 1.58 ומשקלי 49.5
    לפני כ-3 שנים חליתי באנורקסיה והשלתי ממשקלי ההתחלתי (74), 27 קילו בחצי שנה.
    מאז עליתי ל49.5 ואני רוצה לרדת ל47 ולעצור שם.
    האם זהו משקל סביר לבחורה בגובה שלי ובגילי?
    היום אני בטיפול ומרצוני החופשי בניתי תפריט חדש (אחרי אכילה של לא יותר מ800 קל' בממוצע ליום).
    אם תוכלו לחוות את דעתכם עליו, אני אודה לכם מאוד.

בוקר - לחמניה קלה עגולה (אלה עם הצ'ופציק למעלה)/פיתה קלה (130 קל') + 2 כפות קוטג' 3% + כף אלף האיים לייט + גמבה.
    ביניים - תפוח/יוגורט 0% + 2 גזרים.
    צהריים - סלט/שעועית ירוקה + מרק (מירקות בלבד) + כוס פחמימה (ללא שמן)/תפו"א + חזה עוף/חזה הודו/3 קציצות בינוניות/דג בתנור/2טבעוללייט.
    ביניים - חטיף שוקולד 92 + פתי בר אחד\2 לחם קל + כף ריבה לייט/מעדן 0% + שקית אישית בייגלה (של ה99 קל')/2 פירות.
    ערב - ביצה קשה/חביתה (מטוגנת בספריי שמן) + 1-2 כפות טחינה + פיתה קלה (130 קל')/2-3 לחם קל + ירקות.

**חסרים לי ויטמין B12 וברזל.
    אני לוקחת אותם בכדורים (אחד מכל סוג, פעם ביום).
    האם אני אוכלת מספיק מזונות שיספקו לי את הויטמינים האלה לכשאפסיק לצרוך את הכדורים?
    (פעם בשבוע אני אוכלת 2 כבדי עוף, ובסופי שבוע אני משתדלת לאכול בקר).
    האם אני צורכת יותר מדי פחמימות?
    **אני משתדלת לעשות 3-4 פעמים בשבוע הליכה מהירה במשך שעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפריט

מוניקה קרן
    10/02/2008

שלום לך,

איני חושבת שאת צריכה לרדת עוד במשקל. אם הצלחת להתייצב על המשקל הזה, שהוא מצוין לגובה שלך, שמרי עליו ע"י דיאטה מאוזנת ופעילות גופנית מתונה.

אם את בטיפול, הכי טוב שתתיעצי עם הדיאטנית שמטפלת בך: היא מכירה אותך, מלווה אותך ותרכיב לך תפריט עפ"י העדפותייך האישיות והצרכים התזונתיים שלך.

התפריט שהרכבת נראה די מאוזן, מכיל כ-1000 קלוריות.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו