דיאטת דלת יוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת דלת יוד
    רועי
    13/03/2012

אני צריך לעשות דיאטת דלת יוד לקראת טיפול ביוד בבלוטת התריס
    קבלתי הנחיות וברצוני לשאול:
    האם מותר לי תה ירוק,תפוחי אדמה ולחם?
    איזה שתייה מתוקה מותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת דלת יוד

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלה שלי וזה דחוף

רועי
    13/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטת דלת יוד - תגובה

אהרון רזון
    13/03/2012

בתפו"א יש רק כמות מזערית של יוד, גם בלחם יש יחסית לא הרבה ואין מניעה לצרוך במתינות. תה ירוק יכול להיות מהרבה זנים ולגביו הדעות חלוקות, לכן מוטב להמנע.
    במשקאות מתועשים עלול להיות יוד, וגם מסיבות אחרות כדאי לוותר עליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורח חיים. - תגובה

רועי
    14/03/2012

ההתנהגות שלך מצביעה עדיין על הפרעת אכילה (הרעבה ובולמוסים), גם בהעדר הקאות. ההכחשה היא אופינית גם כן.
    קרוב לוודאי שחילוף החומרים הואט, ועל מנת לוודא ולכמת דרוש אבחון הקצב המטבולי במנוחה. היקף התזונה (לא בהכרח 1200 קק"ל) צריך להיות מותאם לממצא.
    פעילות גופנית במינון משמעותי הכרחית והיא תתרום לא רק לשריפת אנרגיה ושיפור חילוף החומרים, אלא תעזור לצאת מן המעגל ההרסני ותחזק את הביטחון העצמי והאופטימיות.

בפורום "הפרעות אכילה" יש פסיכולוג ,לאוו דווקא "יפה נפש" וגם שתי דיאטניות מתמחות בין היתר במקרים כמו שלך. אני מקווה שתפיקי תועלת גם מפניה לפורום הנ"ל.
    התייעצות נוספת יכולה רק לעזור (במסגרת המיגבלה האינטרנטית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

אהרון רזון
    14/03/2012

שתי התשובות חיוביות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו