שאלה לגבי שריפת קלוריות ושומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שריפת קלוריות ושומן
    שירן
    30/03/2012

היי!
    האם יש השפעה בביצוע פעילות אירובית לאכילת ארוחה שמקורה פחמימות ושומן ביום לפני?
    למשל בארוחות שישי או ארוחות ערב, שבהן אוכלים מצלחת דיי כבדה. אם עושים ספורט יום אחרי ולא באותו יום האם זה כן משפיע? או שכבר השומן נספג והכל?.... זאת שאלה שלא הצלחתי למצואעליה תשובה או להבין אותה בעצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חייבת לציין

שירן
    30/03/2012

שאני גם בכושר תמידי, עושה הליכות וריצות מדי פעם וכל ערב כפיפות בטן והתעלמות ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא ממש משנה מתי אכלת

סיגל
    02/04/2012

אני עושה את "המדריך האחרון" (חפשי באינטרנט) וקבלתי שם תשובה ברורה - פעילות אנאירובית. את בונה שריר שצורך אנרגיה, בתזונה נכונה כפי שמוצעת במדריך, לא תהיה לגוף ברירה אלא לפנות למאגר השומן כדי לספק את הדרישות האנרגטיות שלו - וזה לא משנה אם אכלת עכשיו אתמול או מחר. באופן אישי אני מודעת לשגעון האירובי אבל לא מסוגלת להתחבר אליו. יותר מדי זמן על פחות מדי תוצאות, כך שעבורי הפתרון של תרגילי כח מתאים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי שריפת קלוריות ושומן - תגובה

אהרון רזון
    02/04/2012

גם למחרת זה בסדר לשרוף את עודף הקלוריות, העיקר הוא ליצור מאזן אנרגיה שלילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו