מדכאי תיאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדכאי תיאבון
    דליה
    22/04/2012

שלום לכולם. האם מישהו מכיר רופא אשר רושם כדורים אלו? אני יודעת שזה לא בריא, אבל זה הדבר היחיד שעוזר לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדכאי תיאבון

הוספת תגובה

• מדכאי תיאבון - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/04/2012

דליה שלום,

אין היום בשוק אישור לשיווק כל סוג של מדכאי תיאבון. טוב תעשי אם תתרחקי מתרופות שידוע לך שלא בריאות או במילים אחרות יכולות להזיק לבריאותך.

אני בטוח שטיפול על ידי איש מקצוע רציני יוכל לעזור לך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים

הגר
    23/04/2012

תראי כמו שענו לך זה בעיה. מצד שני לדעתי כדאי לך לפנות לאיש מקצוע מישהו שילווה אותך, את יכולה למצוא מאמנ/ת כושר דיאטנית שיעזרו לך. בסופו של דבר אני גם לא חשבתי שאני יכולה אבל תשמעי עם עבודה (הרבה עבודה בראש גם) הצלחתי לרדת בינתיים הרבה יותר ממה שתיארתי לעצמי,אני הוספתי גם טונלין שזה תוסף תזונה שמעודד את תהליך ההרזיה, של סולגאר. אבל את חייבת תמיכה אני לא חושבת שהייתי מתחילה או ממשיכה בלי זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    28/04/2012

אני לא ממליץ לקחת תוספים שאין עליהם הוכחות מדעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו