נתקעתי, רוצה להמשיך לרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתקעתי, רוצה להמשיך לרזות
    תפריט
    13/02/2008

שלום, ילדתי לפני 8 חודשים ונפטרתי מרוב המשקל שעליתי בהריון בעזרת תפריט שלפיו אני אוכלת כל חיי ושומרת כך על משקל קבוע של 55-57. עכשיו אני שוקלת 61, על גובה 1.70. אל תאמרו לי שאני לא צריכה לרזות עוד כי אני רוצה, משום שרק במשקל הזה אני מרגישה טוב ושהבגדים יושבים טוב, אז אנא עיזרו לי, כי המשקל נתקע ואני אשמח לדעת כיצד עוד אפשר לשפר את התפריט שלהלן כדי להמשיך ולרזות: ומעוניינת לדעת כמה קלוריות יש בתפריט הזה:
    בוקר-2 פרוסות לחם קל+כפית ריבה לייט\פרוסת גבינה צהובה+קפה נמס עם חלב 1%
    ביניים-פרי(תפוח\אגס\בננה\תפוז
    צהריים-בשר\עוף\שניצל\חזה עוף+כוס פחמימה(פסטה\אורז\פתיתים\תפו"א\בטטה)+סלט ירקות או ירקות מבושלים או מרק ירקות
    ביניים-2 פרוסות לחם קל+גבינה 3%\כפית ריבה לייט+נס קפה נטול קפאין עם חלב 1%
    ביניים-פרי (תפוח\אגס\תפוז)
    ערב-1 כוס חלב 1%+2-3 כפות גרנולה \ 2 פרוסות לחם קל עם ביצה \ כף אבוקדו\כף טחינה\חומוס+סלט ירקות
    שותה כ-10 כוסות מים ותה צמחים ביום.
    פעם בשבוע מרשה לעצמי קינוח מפנק כמו פרוסת עוגה \ גלידה \ שוקולד(הרגל של שנים שלא פוגע במשקל בגלל שזה רק פעם בשבוע.) אז מה לעשות כדי לרזות עוד, וכמה קלוריות יש בתפריט הזה?

5 פעמים בשבוע אני רצה כחצי שעה+פעמיים בשבוע עושה אימון משקולות בחדש כושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתקעתי, רוצה להמשיך לרזות

הוספת תגובה

• להיות רזה

רחל גרנות
    13/02/2008

שלום לך,
    התפריט שלך מכיל כ-1350 קלוריות, לא כולל חלב. כוס חלב 1% מכיל 100 קלוריות.
    בסך הכל התפריט שלך מאוזן ומכיל את כל קבוצות המזון. תפריט כזה יחד עם שתייה מרובה כפי שאת עושה ופעילות גופנית יורידו אותך במשקל.
    סבלנות, אל תילחצי, המשיכי ותראי שתגיעי למטרה. וכן, בינינו, את ממש לא צריכה לרדת במשקל.
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרחל

תפריט
    14/02/2008

אם אשנה את ארוחת הערב לסלט ממלפפון ועגבנייה עם ביצה קשה וכף טחינה או אבוקדו זה יכול לעודד יותר הרזייה? זה עדיף על כוס חלב ושלוש כפות גרנולה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו