דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    מילה
    27/04/2012

שלום
    אני בדיאטה הולך לי מצויין , אני שוקלת 95 קילו גובה 1.70
    הורדתי כבר 7 קילו , אני אוכלת מסודר שעה אחרי שאני מתעוררת 2 פרוסות לחם קל עם כף קוטג' ונס קפה בלי סוכר ובלי הרבה חלב
    אוכלת כל 3 שעות , ביניים אוכלת תפוח או יוגורט
    בצהריים אוכלת או חלבון עם סלט ירקות
    או פחמימה עם סלט ירקות
    ביניים 3 פירכיות עם כפית גבינה לבנה או אבוקדו
    ערב- שעה וחצי לפני הליכה אוכלת 2 פרוסות לחם עם ממרח כלשהו (טונה
    או אבוקדו, או גבינה,או קוטג' או טחינה ... )
    עושה שעה הליכה לאורך הטיילת של החוף,
    חוזרת הביתה אוכלת צלחת קטנה של 2 כפות ברנפלקס עם חלב
    ויש לי בעיה אני חייבת לסיים את היום עם 2 קוביות שוקולד מריר 60%
    העם זה בסדר , עיניין השוקולד והעם התפריט בסדר ?
    אציין שאני שותה כוס מים לפני אוכל ולא שותה במהלך האוכל וגם לא מיד לאחר האוכל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    28/04/2012

התזונה שלך ראויה, ויחד עם הפעילות הגופנית (ההליכה צריכה להיות מהירה, רצוי עם קטעי ריצה), אמורה להמשיך להרזות אותך, אבל הקצב יתמתן עם הזמן. העיקר היא ההתמדה.
    שתי הצעות שיפור:
    1. לא מספיק לאכול ירקות רק פעם ביום, אלא לפחות פעמיים מכל הסוגים והצבעים.
    2. ברנפלקס הוא מוצר מתועש המכיל סוכר וכימיקלים. לא מומלץ כל יום. עדיף דגן טבעי כגון שיבולת שועל, סובין שיבולת שועל, נבט חיטה.

הערה: אפשר לשתות מים איך שרוצים: לפני, בזמן ואחרי הארוחה. המיגבלות הן מיתוס של נטורופתים. בכל מקרה המזונות שאנחנו אוכלים מכילים הרבה מים, ואף אחד לא נמנע, למשל, מאכילת ירקות בארוחה, בגלל המים שבתכולתם (90-97%).

לגבי השוקולד, הוציאי את המילה "חייבת" מלקסיקון הדיאטה והחליפי אותה עם "רוצה". ההצלחה בירידה במשקל ושמירת הגיזרה לאורך ימים מתחליה בראש. אם את מקובעת במחשבה שחייבת דברים שבעצם את יודעת שמוטב לוותר עליהם, הסיכוי לשנות באופו רדיקלי וקבוע את אורח החיים איננו רב. לא יקרה אסון אם מדי פעם תאוכלי שוקולד במתינות, אך לא כשיגרה יומית ובטח שלא בגלל שאת חייבת, אלא מתוך רצון לפנק קצת את הגוף והנשמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו