שלום, אשמח לקבל ממכם עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, אשמח לקבל ממכם עזרה...
    מיכל
    08/05/2012

שלום, שמי מיכל ואני בת 26.
    אני פעם ראשונה פה בפורום ועל כן רציתי להתייעץ אתכן...
    אני מטופלת בטיפולי פוריות כבר מעל שנה וחצי, בעקבות נטילת הורמונים רבים אני מתחילה מעט להתנפח, כמו כן, כמובן שבעקבות כל הלחץ הנפשי בו אני נתונה אני לצערי הרב אוכלת גם הרבה שוקולד ודברים בסגנון, דבר שתורם לתחושת ההתנפחות.
    יש לציין כי אני לא שמנה, הגובה שלי הוא 1.62 והמשקל שלי היום הוא 58.
    הייתי רוצה מאוד לקבל עצות איך בכל זאת אני יכולה להרגיש קצת יותר טוב עם הגוף שלי, איך אני יכולה מעט להרזות. אני מאוד אוהבת ספורט, אבל יש לי בעיה עם הליכות, גם אני מפחדת להסתובב בלילה לבד כשבעלי לא יכול לבוא איתי, וגם ישנם תקופות שאסור לי לעשות הליכות, לדוגמה אחרי שאיבה ו/או החזרת עוברים...
    אשמח מאוד לעזרה, תמיכה עצות ועוד...
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום, אשמח לקבל ממכם עזרה... - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    11/05/2012

הי מיכל,
    את מתארת מצב נפוץ ומאוד מתסכל....
    כל הסיבות שציינת הן "טריגרים" לאכילת יתר: הורמונים, לחץ הנפשי...
    חשוב לזכור שהעלייה במשקל מתרחשת בשל עודף אכילה בעיקר, וכמובן שככל שעולים יותר לפני ההריון - כך קשה יותר אחר כך לרדת. לכן כדאי מאוד להיעזר בכל האמצעים האפשריים כדי לעצור את העלייה במשקל בתקופה הזו או לפחות למתן אותה כמה שאפשר, אם זה באמצעות קבוצת תמיכה, פורומים , מעקב אישי אצל דיאטנית ו/או שיחות עם פסיכולוג. תעזרי בכל מה שאת יכולה ואל תנסי לעשות "דיאטה" או "לא לאכול" , פשוט תנסי לאכול ארוחות מסודרות ואוכל בריא ומשביע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו