דיאטה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה אחרי לידה
    גלית
    09/05/2012

שלום,
    אני בשבוע 40 להריוני לקראת לידה, המשקל שלי לפני ההריון 64 עכשיו 90 קילו, עליתי הרבה במשקל הגובהה שלי 165, לציין שזו הלידה הראשונה שלי אחרי שתי הפלות

אני מעוניינת בהנקה אחרי לידה , אבל אני מודאגת מאד מהמשקל שלי, אני לא סובלת את עצמי ולא יושנת בלילה מרוב מחשבות , מה עלי לעשות אחרי הלידה אם מותר להתחיל בדיאטה ישירות או אסור , אני מאד מבולבלת ומעוניינת בהדרכה נכונה.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה אחרי לידה

הוספת תגובה

• דיאטה אחרי לידה - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    11/05/2012

הי גלית,
    בשום אופן אל תהיי מוטרדת מההנקה!
    בדיוק ההפך, הנקה היא אחת הדרכים הטובות ביותר לחזור למשקל לאחר הלידה.
    נכון שהיא איננה מאפשרת לעשות "דיאטה דלת קלוריות" אבל מצד שני אם את אוכלת מזון בריא, מגוון ובכמות נכונה, את יכולה להנות גם מתפריט עשיר וגם מירידה מתונה ובריאה יותר במשקל. תחשבי כמה זה הרבה יותר קל מאשר לחשוב על כל קלוריה שאת מכניסה שאת מטפלת בתינוק קטן שיש לך כל כך הרבה על הראש וכל השגרה שלך משתנה.
    כדי לעשות את זה נכון, אני ממליצה לך להיפגש עם דיאטנית לאחר הלידה, ולבנות תוכנית שתספק לך גם את כל רכיבי המזון הדרושים וגם כמות קלוריות מתאימה. את תצטרכי רק לדאוג שיהיה לך את המזון הנכון זמין בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו