אני ממש בדיכאון תעזרו לי ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש בדיכאון תעזרו לי ....
    לי
    14/02/2008

לפני כחצי שנה לקראת הקיץ פשוט ביום בהיר אחד הפסקתי לאכול
    לא הייתי אוכלת כמעט כלום ימים שלמיםם וראיתי שאני מתחילה להרזות
    הייתי אוכלת בערך גג 200-300 קל' ליום במשך חודשיים בערך
    הגעתי למשקל שרציתי ואז פשוט היו תוקפים אותי התקפי רעב מפחידים שהייתי
    פשוט מסוגלת לאכול את כל הבית בסתר ... הייתי פשוט אוכלת ואוכלת עד להתפוצצות ואז מקיאה
    כמובן שלא הייתי מצליחה להקיא הכל ומרגישה תסכול נוראי .. ואז יום למחורת עוד הפעם צמה ואז שוב פעם אוכלת ככה בלי הפסקה ...
    בערך איזה חודש.. ואז התחלתי שפשוט נמאס לי ובחורף אני לא מנסה להרזות יותר כי
    זה קשה מאוד בגלל שכל היום נמצאים בבית אז אני פשוט אוכלת ואוכלת בלי הפסקה ומתוסכלת מעצמיי וממש רוצה למותת ...
    אני מרגישה איך שאני משמינה וכל יום בלילה אני בתכנונים לצוםם שבוע יום למחורת
    לפעמים אני רוצה לאכול משהו מקולקל כדי שיהיה לי קילקול קיבה ואני יקבל דחיפה להתחיל בדיאטה ....או שאני שבוע שלם שומרת ואז שמגע יום שישי אני לא מצליחה לשמורר ושוב שישי שבת אני מעלה הכל ושוב פעם בלילה חושבת איך אני הולכת לצום ביום שלמחורת ....
    ונמאסס לי כברר נמאסס אני ממש בדיכאוןן עליתי בערך 5-6 קילוו ואני כבר שוב כמעט באותו מצב שהתחלתי ואני מרגישה שכל מה שסבלתי היה לחינם ...
    אני חייבת שתייעצו לי בבקשה מה לעשות ?!
    תתנו לי תפריט שאני יצליח לרדת ממנו כי כל יום שעוברר אני רק משמינהה גם אם אני בקושי אוכלת ... אני עולה על המשקל ואני רואה שאחרי ששבוע שלם שאני שומרת לא ירדתי גרם
    אני חייבת להרזות 4-5 קילוו בדחיפותת אניי לא יכולהה לסבוללל את עצמייי ....
    התחלתי במשקל של 56-57 ירדתי ל49-50 ועכשיו אני 55 גובהי 1.68 ואני בת 17 וחצי
    בבקשה תעזרו לי אני בדיכאון רציני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לכי ליעוץ

ימימה
    14/02/2008

חשבתי שאני בפורום של גיל מעל גיל 60 .......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• oa

סנדרה
    15/02/2008

אני מאוד ממליצה לך להגיע ל oa אכלני יתר אנונימיים
    זה בידיוק בישבילך
    זה גם לא עולה כסף ויש בכל עיר
    תבדקי www.oa-israel.co.il/
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור מתוקה!

רלי
    15/02/2008

בס"ד
    מור מתוקה את חייבת עזרה מקצועית אבל רק לעודד אותך המשקל שלך 55 ל168 מקסים למה את מענה את עצמך כך? את רוצה לרדת עוד קצת סבבה מותר לך אבל לאט לאט שמעי המלצה שלי ראשית עברי לקמח מלא ותזונה מלאה זה מסביע יותר וטעים דבר נוסף כשאת מרגישה התקף של רעב{שאגב קורה גם לי שתי קודם כוס מים גדולה כבר תרגישי רגוע אחר כל הרגילי את עצמך לנשנש ירקות זה כיף וטעים ואם בכל זאת יש דחף למתוק ואני ממש מכירה את זה אז מתוקה שלי אני לוקחת חתיכת פרי יבש כמו פפיה אננס שזיף תנסי הדחף נעלם בהצלחה ונשמח לשמוע ממך
    רלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקישבי מור...

רותם
    16/02/2008

אני בערך בגילך ובמשקלך וגם בגובה שלך והייתה לי את אותה בעיייה במשך חצי שנה..אבל עכשיו אני נרגעתי....אני חושבת שאני יכולה ממש לעזור לך אז אם את רוצה תגיבי ואני כבר יצור איתך קשר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תעזי לי

לי
    16/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מור...

רותם
    16/02/2008

איך את רוצה לתקשר???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צום וזלילה

רחל גרנות
    17/02/2008

שלום מור,
    כפי שאת רואה הבעיה שלך יצרה התענינות ואמפטיה מרבים. הסיפור שלך לצערי הוא סיפור קלאסי של דיאטות. אנשים צמים, בחלקם מצליחים לעשות זאת כמוך לאורך זמן, אולם, כולם כמעט נידונו לכישלון. הרי כמה זמן אפשר לצום, לא לאכול? וכשמגיעה השבירה, היא מגיעה בגדול. מתחילה השתוללות חסרת רסן ושליטה שגוררת עימה כמובן עלייה במשקל.בעצם, לא היה לך כל סיכוי לשמור על ההישג של הירידה. חבל לי שבדרך כלל, זה גם הולך עם שיפוט עצמי קשה וגורר אחריו בעיות בדימוי העצמי. כדי לשנות זאת, עלינו כמובן לשנות את ההתיחסות לאוכל ולירידה במשקל. אם ברצוננו לרדת במשקל וגם לשמור על ההישג לאורך זמן, חייבים להבין שאין צורך לצום, אין צורך להימנע. ירידה במשקל לא צריכה להיות סבל ועונש.
    אני מציעה לך לפנות ליעוץ והכונה. אולם, אנא, לא להתפתות שנית לאיזו דיאטה דרסטית. היזהרי מהבטחות של ירידה מהירה.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטיפול אני לא ילך

לי
    17/02/2008

אני לא מסוגלת ללכת לטיפול ואני החלטתי שאני לא מגיעה יותר למצב הזה של הזלילה שבסופה הקאה ... ובלי עין הרע אני כבר שבועיים עומדת בזה שאני הרבה בשבילי
    כי הייתי מקיאה כמעט כל יום ....והמקרה שלי לא עד כדי כך גרוע כי לא עליתי כל כך הרבה
    שקלתי 49 בסוף הדיאטה ועכשיו אני שוקלת 54 אחרי כל הזלילות הלא פסוקות ...
    אני עדיין נראת רזה אבל פשוט הייתי רוצה לרדת עוד 4 קילו ושקול 50 ולשמור על המשקל הזה
    שאלתי האם תוכלי לתת לי תפריט מתאים כי אני לא יכולה ללכת לטיפול או יעוץ
    תפריט מאוזן שיעזור לי לשמור על תוצאה ...
    כמו שכבר כתבתי אני בת 17 וחצי גובהי 1.68

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

מוניקה קרן
    18/02/2008

שלום מור,

המצב הזה, התחושות שאת חשה, ההתמודדות עם האוכל ואכילה, זה גדול מאוד עלייך. אינך יכולה להתמודד לבד. פני ליעוץ בהקדם!

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו