רדקטיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רדקטיל
    שלהבת
    15/02/2008

שמעתי על התרופה רדקטיל שמשפיעה לטובה על הורדה במשקל ...מעונינת בפרטים
    אמרו שהיא עדיפה על כדורים רבים שבשוק ...מה דעתכם?
    מה התנאי למרשם , עד כמה הוא יעיל? וכמה זה עולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רדקטיל

הוספת תגובה

• רדוקטיל

מוניקה קרן
    16/02/2008

שלום אתי,

רדוקטיל היא תרופת מרשם המסייעת לתהליך ההרזיה. היא מגבירה את תחושת השובע, וכך מסייעת באכילה מופחתת. כמו כן היא מגבירה את חילוף החומרים של הגוף.

חשוב לשלב אותה עם תכנית מסודרת לשינוי אורח החיים הכולל דיאטה ופעילות גופנית. התוצאות טובות פי 2 מאשר השפעת התרופה לבדה.

היא ניתנת במרשם רופא. הקריטריונים הם BMI מעל 30 או מעל 27 עם 2 גורמי סיכון, כמו יתר שומנים בדם, סוכרת וכד'.

כמו לכל תרופה יש לה תופעות לוואי שכדאי לברר עם הרופא המטפל.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בבקשה...

שלהבת
    17/02/2008

אני שוקלת 80 מטר 60 זה נחשב?
    היתי אצל הרופאה והיא ירבה לתת לי בטענה שאני עצלנית ושאני יעשה דיאטה
    שהיא לא מביאה לי את המרשם למרות שהתחננתי אליה
    אני כבר 6 שנים ככה במקשל עודף ולא עוזר לי כלום לא מצליחה לרדת
    מגיעה לי לפי החוק או לא (מרשם)...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מוניקה קרן
    18/02/2008

שלום אתי,

ה-BMI שלך הוא 31.2, ולכן את יכולה להיות מתאימה לטיפול בתרופה. יחד עם זאת, כמו שציינתי קודם, כדאי לקחת את התרופה אחרי התחלה של טיפול לשינוי אורח החיים הכולל דיאטה (!) ופע"ג. התרופה באה בנוסף, רק כדי לסייע. זה לא כדור קסם. את יכולה להתחיל בתכנית הרזייה, רצוי במסגרת מסודרת, עם ליווי תזונתי, ואז הדיאטנית שמטפלת בך תוכל לחוות את דעתה לגבי טיפול תרופתי מתאים.

הרופאה אינה חייבת עפ"י שום חוק לתת לך את המרשם. זו תרופת מרשם ולכן יש מקום לרופאה להפעיל את שיקול דעתה.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו