טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמעתי על התרופה רדקטיל שמשפיעה לטובה על הורדה במשקל ...מעונינת בפרטים אמרו שהיא עדיפה על כדורים רבים שבשוק ...מה דעתכם? מה התנאי למרשם , עד כמה הוא יעיל? וכמה זה עולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שוקלת 80 מטר 60 זה נחשב? היתי אצל הרופאה והיא ירבה לתת לי בטענה שאני עצלנית ושאני יעשה דיאטה שהיא לא מביאה לי את המרשם למרות שהתחננתי אליה אני כבר 6 שנים ככה במקשל עודף ולא עוזר לי כלום לא מצליחה לרדת מגיעה לי לפי החוק או לא (מרשם)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ה-BMI שלך הוא 31.2, ולכן את יכולה להיות מתאימה לטיפול בתרופה. יחד עם זאת, כמו שציינתי קודם, כדאי לקחת את התרופה אחרי התחלה של טיפול לשינוי אורח החיים הכולל דיאטה (!) ופע"ג. התרופה באה בנוסף, רק כדי לסייע. זה לא כדור קסם. את יכולה להתחיל בתכנית הרזייה, רצוי במסגרת מסודרת, עם ליווי תזונתי, ואז הדיאטנית שמטפלת בך תוכל לחוות את דעתה לגבי טיפול תרופתי מתאים.
הרופאה אינה חייבת עפ"י שום חוק לתת לך את המרשם. זו תרופת מרשם ולכן יש מקום לרופאה להפעיל את שיקול דעתה.
בברכה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים