ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט
    ליאל
    12/05/2007

אני בחורה רזה ,מאז שהתגייסתי שמנתי בסביבות 4 ק"ג וזה מש מתסכל אותי הבעיה היא שהאיזור היחיד בו אני משמינה היוא הבטן והצדדים וזה מעבט את כל הגוף ,כרגע החלטתי לעשות ספורט כי על אוכל קשה לי לותר ומה שאני מפחדת זה שהספורט ינפח אותי יעשה לי שרירים או משהו כזה כי אני רואה בנות שרוקדות המון או מתעמלות הרבה ויש להן אומנם בטן שטוחה אבל שוקיים מלאות וישבן גדול ,אז איזה ספורט לעשות ,ואיך להפתר מהבטןןןן המנופחת שיש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט

הוספת תגובה

• ספורט

מוניקה קרן
    13/05/2007

שלום,
    מאוד מומלץ שתעשי ספורט בכדי לשמור על משקלך, פעילות אירובית, כמו הליכה, ריצה, רכיבה על אופניים, ריקוד, משהו כמו 3-4 פעמים בשבוע. אל חשש הרגליים שלך לא יתנפחו. הרקדניות שאותן את רואה, עובדות הרבה וקשה כדי להגיע לנפח שריר כזה. הבטן שלך היא בגלל העלייה במשקל. סביר להניח שתעלם כפי שבאה. חשוב לציין שכל זה בלי להקפיד על התזונה לא מספיק יועיל.
    בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו