רציתי לדעת כמה קלוריות בחזה עוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רציתי לדעת כמה קלוריות בחזה עוף
    נוי
    15/05/2012

אני בת 14 שקלתי 62 קילו וכרגע אני שוקלת 55 אחרי תקופה שלא אכלתי כלום כדי לרדת במשקל ועכשיו אני מתחילה לאכול אבל מסודר רציתי לדעת האם התפריט שלי בסדר וכמה קלוריות יש בחתיכת חזה עוף ? התפריט בבוקר: בדרך כלל עגבנייה או מלפפון או כל ירק אחר ככה לבד צהריים : סלט המכיל מלפפון,עגבנייה,פלפל אדום וחסה + חתיכת חזה עוף ערב : סלט עם ביצה וגבינה לבנה 5% אני לא אוכלת כלום בין לבין אני פשוט מנסה לא לחשוב על אוכל וככה אני לא רעבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גובה?

אהרון רזון
    15/05/2012

תוך כמה זמן רזית? מה מצב מחזור הווסת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1.63

נוי
    17/05/2012

קצת יותר מחודש וחצי חודש שעבר היה לי ליום אחד והחודש הזה עדיין לא קיבלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לדעת כמה קלוריות בחזה עוף - תגובה

אהרון רזון
    17/05/2012

לא היה נכון מה שעשית, וגם מה שאת עושה עכשיו. לא לאכול כלום פוגע בבריאות, מביא לאיבוד שרירים וגורם לעיתים להפסקת מחזור הווסת, בייחוד בגיל ההתבגרות.
    לרוב, הרעבה עצמית גורמת להשמנה עתידית.
    גם עכשיו את לא אוכלת מספיק. מומלץ לאכול גם ארוחות ביניים.

בוקר: הוסיפי פרוסת לחם מלא וחצי גביע גבינה עד 5%.
    ביניים: פרי
    צהריים: חצי חזה עוף (150-180קק"ל). רצוי לגוון עם פרגית אחרי הסרת השומן, בקר רזה טרי, פעמיים בשבוע דג טרי. סלט גדול עם שמן זית\אבוקדו\טחינה.
    ביניים: יוגורט טבעי +פרי.
    ערב: הסלט צריך להיות גדול ומגוון.

בשלב הזה את לא צריכה לרזות יותר, אבל כדי לשמור חייבת לבצע פעילות גופנית יומיומית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו