טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 14 שקלתי 62 קילו וכרגע אני שוקלת 55 אחרי תקופה שלא אכלתי כלום כדי לרדת במשקל ועכשיו אני מתחילה לאכול אבל מסודר רציתי לדעת האם התפריט שלי בסדר וכמה קלוריות יש בחתיכת חזה עוף ?
התפריט
בבוקר: בדרך כלל עגבנייה או מלפפון או כל ירק אחר ככה לבד
צהריים : סלט המכיל מלפפון,עגבנייה,פלפל אדום וחסה + חתיכת חזה עוף
ערב : סלט עם ביצה וגבינה לבנה 5%
אני לא אוכלת כלום בין לבין אני פשוט מנסה לא לחשוב על אוכל וככה אני לא רעבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא היה נכון מה שעשית, וגם מה שאת עושה עכשיו. לא לאכול כלום פוגע בבריאות, מביא לאיבוד שרירים וגורם לעיתים להפסקת מחזור הווסת, בייחוד בגיל ההתבגרות. לרוב, הרעבה עצמית גורמת להשמנה עתידית. גם עכשיו את לא אוכלת מספיק. מומלץ לאכול גם ארוחות ביניים.
בוקר: הוסיפי פרוסת לחם מלא וחצי גביע גבינה עד 5%. ביניים: פרי צהריים: חצי חזה עוף (150-180קק"ל). רצוי לגוון עם פרגית אחרי הסרת השומן, בקר רזה טרי, פעמיים בשבוע דג טרי. סלט גדול עם שמן זית\אבוקדו\טחינה. ביניים: יוגורט טבעי +פרי. ערב: הסלט צריך להיות גדול ומגוון.
בשלב הזה את לא צריכה לרזות יותר, אבל כדי לשמור חייבת לבצע פעילות גופנית יומיומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים