דייאטה של סטודיו C

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דייאטה של סטודיו C
    רויטל
    17/05/2012

האם אתה מכיר את הדייאטה? על איזה דייאטה היא מתבססת? האם יש דייאטניות כמו הדיאטניות של סטודיו C שאפשר לפנות עליהם מטעם קופת-החולים? פשוט בסטודיו C רוצים 1200 ש"ח בשביל 14 מפגשים אישיים עם הדייטאנית. אני שנה ושלושה חודשים אחרי ההריון, לפני ההריון שקלתי 50 ק"ג והיום אחרי ההריון אני שוקלת 65 ק"ג ו-35% שומן. אני 1.55. איזה דייאטה אני יכולה לעשות? אני מעמלת פעמיים-שלוש כל שבוע- שעה וחצי כל פעם גם עיצוב וחיטוב וגם אירובי. אודה לתשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דייאטה של סטודיו C

הוספת תגובה

• דייאטה של סטודיו C - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    22/05/2012

הייי רויטל
    לגבי הדיאטה של סטדיו C היא דיאטה מאוזנת ובריאה ישנה חשיבות מאוד גדולה למעקב שבועי על מנת שתצליחי לרדת ןכמובן לשמור על כך .בניגוד לקופת חולים שהמפגש שם אחת לחודש.
    אם את באמת רוצה לעשות תהליך ירידה במשקל נכון וכמובן לא לחזור למשקל שהעלת אני ממליצה בחום על הדיאטה של סטדיו סי שכן היא דיאטה שמלמדת לאכול נכון מאוזן וכמובן לשמור על המשקל .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייאטה של סטודיו C - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    22/05/2012

רויטל שלום,
    אני לא רואה שום דבר רע בדיאטנית בסטודיו C אבל יחד עם זאת גם לא משהו ייחודי. לרוב בקופות החולים אם תבדקי נכון תמצאי דיאטנית ותיקה ומנוסה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דייאטה של סטודיו C - תגובה - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    23/05/2012

הבעיה עם קופת חולים שתדירות המפגשים היא נמוכה יותר ובתהליך ירידה במשקל חשוב מעקב סדיר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו