אחרי לידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה.
    תהילה
    26/05/2012

שלום .
    אני שבעה חודשים אחרי לידה שבהריון עליתי 14 קילו ועכשיו עם עודף של 11 קילו בערך. אחרי ניסיונות רבים לבדי נרשמתי לקבוצת תמיכה של חלי ממן ולמרות שאני עומדת בתפריט יפה עדיין מתקשה לרדת.. דיאטנית אמרה לי ששנה אחרי לידה הגוף לא מאוזן וזו יכולה להיות הסיבה. האם זה נכון? בקבוצה אמרו לי שלא. האם אני נאבקת לחינם? מה אפשר לעשות?
    תודה

אגב אני 1.62 משקל 71

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה.

הוספת תגובה

• אחרי לידה. - תגובה

אהרון רזון
    26/05/2012

הדיאטנים צודקת. אצל רוב היולדות (בעיקר למיניקות), לוקח שנה ואף יותר עד לאיזון
    ההורמונלי המלא. מצב זה יכול להוות הסיבה לקושי בהרזיה. סיבה נוספת אפשרית היא שהדיאטה הנוכחית לא מתאימה לך ו\או הפעילות הגופנית אינה מספקת.
    במידה ואת עושה את הדברים הנכונים למטרת שינוי קבוע באורח החיים, ולא רק עד השלת הקילוגרמים שמפריעים לך, בטח שאת לא נאבקת לחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

תהילה
    26/05/2012

תודה על התשובה המהירה.. הפסקתי להניק כשבתי היתה בת 4 חודשים. אתה עדיין חושב כי הסיבה לקושי יכולה להיות ההריון??
    ושוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו