טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. שמי ליאת, אני בת 21 ואשמח לדעת מה דעתכם על התפריט שלי.
בוקר: שתי פריכיות אורז עם קוטג' 3% וריבה טבעית ללא סוכר יחד עם נס קפה ללא סוכר. ביניים: פרי. צהריים: מנת חלבון רזה (עוף בתנור, חזה עוף בגריל, קציצות בקר), ירקות חיים ומבושלים ושתי כפות פחמימה מלאה. ביניים: יוגורט טבעי 1.5% ופרי או שני תמרים מג'הול ונס קפה ללא סוכר. ערב: שתי פרוסות לחם מלא, ביצה או טונה במים, סלט ירקות מגוון וגבינות רזות.
אני שוקלת בערך 55 (גובה 1.65) ומעוניינת לרזות בערך 5 קילו. האם התפריט שלי טוב עבור המטרה?
תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היייי ליאת בעיקרון המשקל שלך תקין אבל עדיין אם את רוצה לרזות את צריכה לנסות את התפריט ולראות אם ישנה ירידה . כמובן חשוב גם גיוון בתפריט כי עם תפריט אחד מאוד חד גוני קשה להתמיד
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד