היי :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי :(
    דלית
    12/05/2007

אני בת 19 וחצי . הבעיה היא שהשמנתי מאוד בשנים האחרונות..ולא הייתי ככה אפ פעם הייתי צריכה להוריד קצת (5 קילו) וזה הפך לדיאטות יו יו וכרגע צריכה לרדת 25 -30 קילו..ואני מתוסכלת ונכנסת לדיכאונות.. כלפי חוצ אפ אחד לא רואה את זה.. וההורים שלי תומכים ומנסים לעזור ואני תמיד נישברת.. יש לי חבר..שאוהב אותי ממש ..וגם כשההיתי פחות וגם יותר ולא מעודד אותי לרזות הוא מקבל איך שאני יראה אבל גם הוא סובל מהדיכאונות שלי.. הוא בחור קצת מלא.. אחרי דיאטה רצינית.. ומכיר תהרגשה.. אני לא יודעת מה לעשות אפילו היה תקופה של חודש שלקחתי כדורי הרזיה ...שאחכ כבר לא רציתי ושוב מוצאת תצמי תקועה.. וכל פעם שקונה בגדים נכנסת שוב לתיסכול.. וגם בצבא.. היחס כלפי.. מאנשים לפעמים שונה.. אני בחורה יפה ומטופחת.. רק הבטן מורידב לי את כל הביטחון העצמי.. ללכת לדיאטנית אני כבר ניסיתי בהתחלה.. וניסיתי דיאטות כסאח.. הכל פשוט הכל ואני מוצאת את עצמי מתוסכלת כל פעם מחדש ...:( ופשוט יושבת ובוכה על עצמי שככה אני הורסת לעצמי תחיים.. מה לעשות אם עצמי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי :(

הוספת תגובה

• היי

מוניקה קרן
    13/05/2007

שלום דלית,
    צר לי על הדיאטות הקודמות שעשית, שהביאו אותך למצבך היום ואני מאוד מבינה את התסכול שאת חשה. מה שכדאי לעשות עכשיו הוא לשנות את החשיבה. לא עוד דיאטה לרדת במשקל, אלא שינוי אורח חיים, וזה מתחיל מהראש. כדאי לך לעשות טיפול משולב של תזונה לירידה במשקל וטיפול קוגנטיבי התנהגותי, שיעזור לאתר את הטעויות שאת עושה שיחס לאכילה ותיקונן. את מוזמנת להכנס לאתר ולהתרשם www.drlevy.co.il
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו