חישוב ערכים תזונתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב ערכים תזונתיים
    עמית
    31/05/2012

שלום,
    אני רוצה להכין בבית חלב סויה ( מפולים יבשים ) ובהמשך מוצרים נוספים כמו יוגרט , טופו ואוקרה.

אני ממש רוצה לחשב את הערכים התזונתיים של המוצרים הביתיים ( קלוריות, שומן , פחמימה , חלבון ) . יש שיטה מדויקת לעשות את זה ?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב ערכים תזונתיים

הוספת תגובה

• חישוב ערכים תזונתיים - תגובה

אהרון רזון
    02/06/2012

ברשת יש שפע של טבלאות ערכים תזונתיים. לגבי מוצרים באריזה של היצרן, הנתונים שציינת כתובים על האריזה. אם פולי הסויה ארוזים, הנתונים צריכים להופיע, ולא, חפשי בגוגל "סויה ערך תזונתי".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידועים לי הערכים של המוצר הגולמי ה

עמית
    03/06/2012

השאלה היא מה הערך התזונתי אחרי שאני הופכת את החלב ליוגרט/לטופו

איך יודעים מה השינוי באחוזי שומן ובערך הקלורי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידועים לי הערכים של המוצר הגולמי ה - תגובה

אהרון רזון
    03/06/2012

זה לא פשוט, כי צריך לדעת את הרכב החלק האכיל מול הרכב החלק שלא אוכלים, נגיד הפסולת. אפשרות יותר מעשית היא לחפש ברשת את הנתונים התזונתיים של המוצר המוגמר (יוגורט, טופו) מבוסס על אותו חומר גלם. כמובן שזה אינו בהכרח זהה
    למה שאת מייצרת, אבל בערך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

עמית
    07/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו