חישוב נכון לפחמימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב נכון לפחמימה
    טל
    09/06/2012

שלום,
    אני חפשתי בכל הרשת לגבי הבנה של פחמימות וכמה נחשב כאכילה של פחימימה וכמה לא.
    אני אספר מה אני מחפש ואשמח לעזרה.

התחלתי לפני כחודשיים דיאטה נטולת פחימות, הורדתי לחם,אורז,פסטות וכו'. אני מתקיים על חלבוני בשר ,דג וביצים וירקות כמובן.(ללא תפוח אדמה בטטות וכו')

אני יודע שזה לא אמור להיות בריאה אך אמרתי שבשביל לעשות את ההתחלה כדי שאני אקבל תנופה עשיתי זאת.
    הרי בכל מאכל יש גרם מסויים של פחימימה,
    אני מחפש טבלה כלשהי או משהו שיגיד לי למשל אם ב100 גרם מאוכל מסויים יש 20 גרם פחימה ומטה אז זה נחשב כאילו לא אכלתי פחמימה ואז אני יכול להתנהל יותר טוב.

לא מצאתי איזה מחשבון נוח ולבדוק את הדברים האלה .
    ולכן אשמח לעזרה בנושא.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב נכון לפחמימה

הוספת תגובה

• חישוב נכון לפחמימה - תגובה

אהרון רזון
    10/06/2012

ברשת יש שפע של טבלאות המפרטות את הרכב המזונות כולל כמות הפחמימות, אבל אין טעם לשבור את הראש בחישובים, כי אף אחד לא יכול לעמוד בזה לאורך זמן.
    בדיאטת חלבונים (לא מומלצת, לפחות לזמן ארוך) אוכלים ירקות מגוונים, למעט חלק מירקות השורש תמורת "עלות" של עד 5 גרם פחמימות\100 גרם. במקרה של דיאטת חלבונים, גם כמות הירקות מוגבלת, לא יותר מ1.5 ק"ג ליום. אפשר לוסיף גם פרי אחד (רצוי בין הארוחות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן שזה לא לטווח ארוך

טל
    10/06/2012

אני אוכל מבוקר וכל דבר שאני מכניס לפה אני יודע מזה בדיוק.
    פשוט יש לי קצת פחד לחזור לאכול פחמימה ומצד שני אני רוצה לחזור לאכול קצת כדי שהאימון אירובי ישפיע יותר .אחרת אני ישרוף שריר סתם ולא עשיתי כלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו