אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה
    מאיה
    18/02/2008

שלום רב,
    ילדתי בשעה טובה לפני 8 שבועות. גובהי 1.71 את ההריון התחלתי במשקל 76 ק"ג (לאחר שירדתי 5 ק"ג עם תזונה מבוקרת והליכה נמרצת) והגעתי לחדר לידה במשקל 89 ק"ג. במהלך ההריון נמנעתי מכל פעילות גופנית בהוראת הרופא. עכשיו אני שוקלת 84 ק"ג (לא מניקה) ומאוד קשה לי לחזור למסגרת שלפני ההריון, בין השאר בגלל שעדיין אין לתינוק ולי שגרת יום קבועה.
    איך אני יכולה לעזור לעצמי לחזור לכושר ולהפחית במשקל ?

תודה מראש,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה

הוספת תגובה

• אחרי לידה

מוניקה קרן
    19/02/2008

שלום מיה ומזל טוב!

קודם כל את צריכה לארגן את המה שאין- סדר יום לך, ובעקבותייך גם לתינוק. אני יודעת, זה מאוד קשה. העייפות, הקימה בלילה, דברים שצריך לסדר בבית, אין ממש כוח לבשל ו...הקירבה למקרר.
    כל אלו אינם עוזרים. לכן הקפידי:

מלאי את הבית במזונות בריאים: שפע ירקות, לחם קל, גבינות ומוצרי חלב עד 5%, פירות, חטיפי דגנים, אם אפשר לדאוג למזון מבושל זמין.

ארגני לך שגרת אכילה: אכלי כל 3 שעות, ארוחה עיקרית, או ביניים. זה תואם גם את המעגל של התינוק.

אם את קמה בלילה ואת רעבה: תכנני מראש מה את הולכת לאכול. הכיני חטיף דגנים עד 100 קלוריות, יוגורט או צלחת מרק.

למדי להבחין מתי את באמת רעבה ומתי את "סתם מחפשת", כי את משועממת, עייפה, לחוצה או סיבה אחרת.

שתי לפחות 12 כוסות מים.

צאי לטייל עם העגלה. גם ביום קר במיוחד בשעות הצהריים נעים לטייל בחוץ. את תרוויחי צעידה והתינוק שלך יהנה מהאוויר הצח.

אל תשכחי: לקח לך 9 חודשים לעלות במשקל. לא תרדי אותו בחודש. היי סבלנית.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו