טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30 כשנה אחרי לידה, מנסה זה זמן רב לעשות דיאטה אבל נמשכת מאוד למתוק. כמעט כל נסיון מחזיק מקסימום יום ואני שוב נשברת ומתיאשת. אני משתדלת להתמיד בקצת ספורט אבל לא רואה תוצאות כ"כ.. רציתי לבקש את עזרתכם במתן תפריט מתאים ודיאטה מתאימה. אני שוקלת 73 וגובהי 174 תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איני יכולה לתת לך תפריט על בסיס הנתונים שמסרת. אם תרצי את יכולה לפרט מה את אוכלת במשך היום ואוכל להמליץ על שינויים.
בקשר למתוק יש 2 אפשרויות: הראשונה- שתמנעי לחלוטין בצריכת כל סוג של ממתק. תעברי גמילה. לדעתי, לפי התיאור שלך, זה לא אפשרי כרגע.
האפשרת השניה היא לשלב לעצמך חטיף יומי בצורה מבוקרת. 3 קוביות שוקולד, 2 עוגיות קטנות, חטיף דגנים, 10 פריכיות מיני עם דבש, 2 פרוסות לחם קל עם ריבה/ דבש/ שוקולד למריחה. כל אלו מכילים סדר גודל של 100-120 קלוריות. מצאי לך את השעה המתאימה ביום, שבה את יושבת בנחת, עם כוס שתייה חמה ואוכלת בצורה איטית, נהנית מכל ביס. בצורה כזו תוכלי להנות מהמתוק מבלי לעלות את הצריכה הקלורית שלך ולרדת במשקל.
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד