עוד 4 קילו הנראים בלתי אפשריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד 4 קילו הנראים בלתי אפשריים
    ס.
    08/07/2012

שלום
    אני בת 27 משקל 68, גובה 160, אם לבן אחד לפני הריון היתי במשקל 63 קיבלתי טיפולי פוריות וזריקות תמיכה כדי להיכנס להריון , בתקופת ההריון הגעתי למשקל בערך 100 קילו !!!!!! ירדתי יפה תוך שנה וחצי הגעתי למשקלי הנוכחי אורח החיים שלי צמחוני מנסה לעשות ספורט אך לא משהו מסודר , נתקעתי במשקל הזה אני רוצה לחזור למשקלי הקודם לפני שאני נכנסת להריון נוסף מפחד לעלות עוד פעם במשקל אני מקבלת כיום אסטרופם כדי לעשות החזרת עוברים מה עליי לעשות אני אחכה לאחר ההריון אם נקלט אני מאוד מבולבלת ולא סובלת עודף המשקל הזה שרק 4 קילו לא מצליחה לרדת תוך 5 חודשים כשירדתי בערך 30 קילו תוך תקופה קצרה יחסית!!!!מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד 4 קילו הנראים בלתי אפשריים - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    08/07/2012

הי ס.
    בהתחשב בירידה הגדולה שלך אחרי הלידה ובתכנון שלך להיכנס בקרוב להריון, אני חושבת שכדאי שתרכזי דווקא את כל המאמצים שלך בלעלות פחות במהלך ההריון הבא ולא לפניו. הרי גם אם תרדי את 4 הק"ג "המיותרים" האחרונים, עלייה גדולה שוב פעם במשקל עלולה ליצור שוב את הקושי לחזור למשקל המקורי.
    כדאי להתחיל את ההכנה לקראת ההריון הבא כבר עכשיו - דיאטה מאוזנת, פעילות גופנית (רצוי להתחיל לפני ההריון כדי שתוכלי להמשך בה גם לאחר מכן במהלך ההריון). היות ואת צמחונית, חשוב מאוד שתתייעצי עם דיאטן/דיאטנית כדי שהתפריט שלך יהיה שלם ומאוזן מבחינת כל הרכיבים הדרושים, וכן חשוב המעקב והשקילה כדי להיות עם יד על הדופק במהלך ההריון הבא.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו